.

.

perjantai 15. heinäkuuta 2011

Naperoita

Tässäpä pari maistiaista pikku palleroista! =D Aivan super ihania ruttu naamoja!!!! Kaino voi hyvin ja nauttii naperoista. Pikku prinsessa tavoin jättäisi ne ei niin kivat hommat muille, mutta muutoin hoivaa naperoita mielellään. ; )



Umppa kävi jälleen kiihdyttämässä ja nyt jo nti kiihtyi vieheen äänestä ihan sekaisin! =D Radalle ku pääsi ei ollu poksyissä pysyä... Tästä tulikin meille pysyvä harrastus, kerta tyttö tykkää näin paljon juoksemisesta. Vielä kotonakin piti juosta täysillä pitkin pihaa... ; )

Activella ollaan myös käyty tokottamassa ja ihan kivaa edistymistä silläkin saralla. Maahanmeno alkaa pikku hiljaa sujua ja kontakti on hyvä. Luoksepäästäväisyyttä joudutaan kyllä treenaan vielä PALJON. Umppa kun hyppäisi mielellään syliin... =D Toivottavasti kelit nyt suosisi, ettei olisi liian kuumaa tai vastavuoroisesti sadetta niin saisi kesän treenailla. Huomenna suuntaamme Umpan kanssa äimärautiolle ja näyttelyyn... Uusi kissan vinkuhiirikin hommattuna, josko sen avulla tytteli olisi hieman skarpimpi ; ) Sen toimivuus tiedetään sit paremmin viikonlopun jälkeen kun näyttelyt on näytelty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti