.

.

maanantai 22. elokuuta 2011

Vattuja, näyttelyä ja mökkeilyä

Kylläpä on taas ollu touhun täyteinen viikko takana. Kiihdytykset jatkuu entiseen malliin. Viime treeneissä saatiin kokeilla maaviehettä (tätä käytetään maastojuoksuissa) ja Umppahan oli ihan liekeissä! =D Saatiin taas kovasti kehuja neidon juoksuhaluista. Hieman taitaa "poikia" vielä ruttunaama hirvittää sillä viehettä ei mennä vielä irroittaan vaan odotetaan mami paikalle... Mukana oli taas Umpan poikakaveri Mökö ja tietty esiliinana pappakoira Paukku. Paukku ei vain päässyt radalle ettei vanhus vaan revittelisi itseään jumiin. Seuraaviin treeihin pääsee sitten Kainokin mukaan.

Viikonloppuna olikin vuorossa sitten Kokkolan ryhmänäyttely. Umppa oli ilmoitettu kisaamaan ja Kaino lähti turistiksi mukaan harrasteleen kehänlaita tokoa. Tuomarina oli Irina Poletaeva. Umppa esiintyi jäleen hienosti. Juostessa neito veti jo pukkilaukkaa!!! =D Mami ihan fiiliksissä, siinä ku riehuu, ainakin nyt alkuun. ;) Tosin vielä korvat on jännityksestä pystyssä, mutta josko nekin tippuisivat joku päivä.

Tässä tuomarin arvosteltavana

Sitten tietty vuorossa juoksu osuus

Lisää posea

 Tässä sitten juniori luokan palkintojen jako ja tuomarin palaute. Meillä tuloksena JUN ERI2 eli oman luokan toisia oltiin. Tuomari piti erityisesti Umpan koosta ja etuosasta, mutta liikkeet sai sitten palautetta.
Tuomari oli kohtuu tiukalla päällä. SAta jaettiin vain 1 ja näin ollen sen saanut uros oli ROP. Juniori luokassa oli 3 kisaajaa ja 2 sai ERIn ja 1 EHn.

Tässäpä Umpan arvostelu:
Correct type. Strongbone. Still needs time for final development. Well developed scull. Muzzle rather narrow under the eyes. Correct mask. Typical expression. Could have better ear carriage. Exc. crest of neck. Good back. Should have better croup & tail set. Exc. Forechest. Could have better angulations behind. Needs better topline in movement.

Illalla jatkettin matkaa sitten veneillen mökille. Umppa oli ekaa kertaa ja Kaino konkarina mallia näyttämässä. Veneeseen nousu olikin Kainolla sulavaa, mutta Umpalle ilmaantui jostain 4 puujalkaa. =D Onneksi oli lihasvoimaa mukana nostamassa neidon kyytiin veneisiin. Matkaan kuitenkin päästiin ja tässä todisteita:

Umppa yksin maisemia katsomassa

Ja tietty näköalapaikalle liittyi kaveriksi myös Kaino.

Kotona olikin mökiltä palatessa kaksi HYVIN väsynyttä koiraa. Tytöt sai telmiä lauantaista maanantaihin vapaana. Täytyykin kehua tyttöjä, kun sunnuntaina kävimme kiertään saaren hyökkäsi polulle 3 erikertaa mökkiläisten koiria haukkumaan. Eka mökiltä kaksi suomenlapinkoiraa (jopa niin lähelle että tönäsin jalalla toisen kauemmas), mutta kun kävelimme pois mökin läheisyydestä jäivät koirat sinne. Seuraavalla kertaa tuli labbis karvat pystyssä rähiseen (ja tälläkertaa koiran oma mökki oli jo kauempana) Hieman teki tiukkaa saada koira perääntyy, mutta taisi vaistota ettei kannattanu jäädä kauemmaksi aikaa rähiseen. Tosin sama koira tuli uudelleen n. vartin päästä kun olimme jo todella kauakana heidän mökistä. Tällä kertaa lähtö tapahtui nopeammin ja en viitsinyt ottaa omia edes kiinni kun eivät reagoineet suuremmin ja pysyivät käskyn alla hienosti. On ne niin upeita tyttöjä!!! <3

Loppuun vielä Umpan uusi intohimo eli vatut. =D Neito tykkää marjoista senverta paljon, että on opetellut poimimaan ne ihan itse. Ei muuta kuin pää pensaaseen ja syömään!

Parhaimmathan löytyy aina perältä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti