.

.

keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Hauskaa vappua!

Meillä taas "juhlittiin" vappua aikas perus meinigillä. Nautittiin tyttöjen kanssa piiiiitkästä metsälenkistä ihanassa kelissä ja tietysti pihatöitäkin täytyi tehdä. Umppa tietty mukana touhuten ja Tätiä kiusaten. Kaino tyytyi työjohdon irkaan ja tietysti hieman Umpan ruotuun käskyttämiseen. ;) Muutoin tytöt saivatkin lepäillä, kun mennyt viikko ollut kuntokuuria lenkkeillen ja treenaten.

Viime sunnuntainahan pääsimme tokokursseilemaan Sulkalan Katjan ohjauksessa. Jälleen lukijoille suurena yllärinä otimme kaukoja ja luoksetuloa. Kaket ei oikee liikkunu mihinkään suuntaa ja enempi mietittiin palkkaus ja motivointi juttuja. Luoksetulo nyt onnistui joten kuten. Lätkällä jopa taas ennakoiden... Mut meidän tasoon loistavasti =D Aikaa kun oli ruhtinaalisesti ehdimme ottaa Z-kävelyn ja ohjatun noudon. Z oli muuten hyvä, mut mami taas mokas.=/ Väärä maahan käsky ja äänenpaino... no Kaino oli silti tehny, mut kun itse älysin virheeeni ja aloin  säätää nousi tietty Kainokin maasta. No uusiksi vedettii se sivu ja mallikkaasti suoriuduimme. Ainoastaan taas puhuttiin kun annan seuraamiskäskyn aikas ajoissa, mut eihän toi tankki ehdi muuten reagoida! Ohjatussa oli sama ongelma kui aina ettei merkille maltetu heti mennä, mut sit parin toiston jälkeen alkoi sekin sujua. Kaikkiaan oikein loistava kurssipäivä. Kiitoksia siitä.

Maanantaina olikin normi actviven treenit. Taas yllärinä vähän luoksetuloo litilätipalkoilla. KAino jo sunnuntain kurssilla pääsi maistamaan pitkästä aikaa agiesteiden makua ja tyttöhän tykkäs! Luoksetulo oli taas ihan kelpo. Josko se tästä. Kaukot onnistuu nykyisin pelkillä käsimerkeillä aikas hyvin. Josko siitä apua kun neito ei aina muista katsoo mitä seukkina.

 Hallissa kun alkaa olla jo lämmin annoin Kainolla läähiksen tasaantua ja hain Umpan  hommii.Tyttöhän tykkäs taas kovasti. Kontaktia ja maahan menoa harjoiteltiin. Kesken Umen pyörityksen Jenni tuli hakee meitä tunnaria tekee niin tuli kiire vaihtamaan harrastusväline oikeaan. eka tunnari oli muutoin hyvä mutta nosti oman ja varmisti taas. Palautusvauhtikaan ei ollu hyvä. Perusasentoon otettiin taas et "pyörin alta pois" niinkuin hypyssäkin aikoinaan, josko sillä saatain parempi loppuosa. No toinen kierros olikin loistava ja vauhtikin ok. Sit olikin enää loppis jäjellä.

Viikonlopun parhaasta annista vastasi Umppa. Tyytö oli mulla töissä mukana ja köllötteli = nukkui kyljellään patjallaan. Kesken unien tytölle tuli jano. Ei hätää neito pyörähti letkeästi makuuasentoon joi ja pyörähti takaisin unille =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti