.

.

lauantai 10. joulukuuta 2011

Voittaja 2011

Lauantain tokotuksista kun olimme selvinneet niin sunnuntaina oli vuorossa Helsingin messukeskus ja Voittaja 2011 näyttely. Kaino sai siis testata mys kuinka mammalomailun jälkeen nyttelyt sujuvat, ja upeastihan nekin menivät, vaikka harjoitelu olikin jäänyt tokoilun varjoon. Myöskään hallista Kaino ei välittänyt ollenkaan vaan kulki käytävillä kuin vanha tekijä, jopa niin innolla että kepolla oli kädet kipeänä ;D

Tuomarina oli Glynn Payne Englannista. Oikein mukavalta tuntui tämä tuomari ja oikein harmittaa ettei Umppa ollut mukana kehässä. Meille sattui onni onnettomuudessa kun tuomari vaihtui vähän ennen näyttelyä, joten saimme Umpan näyttelymaksut takaisin. Muutoinhan niitä ei enää makseta takaisin vaikka koira oisikin sairastunut.Tässä Kainon arvostelu:
Very strong bitch. Ex. bodyshape. Good bone. Good angels at both ends. Lovely head, ex expression. Ex pigment. Good bite. Movement very sound.

Tuloksena VAL ERI (erinomainen)2 SA (sertifikaatin arvoinen), elikkäs olimme valio luokan toisia. Parasnarttu kehässä emme enääpärjänneet.

Näyttelyssä kun ollaan ei hommaa pidä ottaa turhan vakavasti vaan hauskanpitoakin pitää mahtua ohjelmaan. Sitä kehänlaidalla varsinkin on paljon tarjolla. Tässäpä Kaino hieman flirttaa velupoika Kaukon kanssa.

 Ja tietty pikku suukotteluakin yritetään... Josta Kauko poika menikin ihan mykkyrälle ja loppu onkin historiaa tai tarkemmin kipeitä käsiä =D

Myös kehässä osataan irrotella, kun muut poseaa Kaino puputtaa!

Mukana oli tietty iso poppoo muitakin Lisbethin koiria, jotka kaikki jaksoivat edustaa kenneliä hännät heiluen vaikka takana oli jo lauantain kehät.

Tässä potin napannut Manu, Maunon tulos hienosti JUN ERI 1 SA ja PU4 eli kaikkien urosten 4 paras ja tietysti junnujen voitosta napsahti junuiori voittaja 2011 titteli! WAU! Onnittelut!

Tuonti poika Tahvon tulos JUN EH (erittäin hyvä)

"Pikku-Paukku" (joka jo mennyt papasta ohi ; ) ) Kauko VAL EH

 Sera tyttönen sai JUN H (hyvä)
 
Tässäpä sitten minä ja Kaino, tulos siis VAL ERI 2 SA

Kainon sisko Sylvi oli myös valio luokassa ja tuloksena VAL ERI3 SA

Heli (kennel Bullcastle´s) oli myös tullut mukaan koirien kanssa ja tässäpä Pomppis joka nappasi narttu junnujen ykköspaikan ja sai Manun tavoin juniori voittaja 2011 tittelin ja vielä lisäksi oli PN2! Onnittelut! Tai pitää varmaan antaa nelin kertaiset onnitelut sillä kaikki paras narttu kehässä sijoittuneet koirat olivat joko Helin omia kasvatteja tai sitten sijoituskoiria =D

Kehien jälkeen Kaino pääsi autoon unille ja me syöksyttiin messuosastoja kiertämään. Mukaan tarttui kassikaupalla kaikkea kivaa... =) Koirien joululahjapaketti vuori sai lisäyksiä leluilla sekä nameilla ja uudet rapatakitkin lähti Pomppa osastolta mukaan. Mutta lahjoista vasta joulun jälkeen ettei karvakorvat vain kurkiste blogista mitä se pukki on tuomassa ; D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti