.

.

sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Kis... Kainon poissa ollessa...

Ei hiiret hypi pöydille vaa täällä viritellään koirien välistä suhdetoimintaa =D

Kaino tosiaan lähti yökylä lomalle Markun luo ja Peto ja Umppa jäi tietysti tänne mulle. No parivaljakko alkoi hieroa ystävyyttä samantein. En ihan ehtiny saada petoa pois alta ku Ume jo tassutteli portaikkoo katsoo "Kukas sää olet?!" Ja Petohan oli heti et "mukanamenossa"


Koska portaikossa rieppaaminen ei tunnetusti polvivammaiselle tee hyvää, päätin nakata Pedon telkka eli Umpan huoneeseen ja Umppa eteiseen. Siinä sit pariskunta esitteli possujaan. Ume eka prassaili sydänpossulla (joka on myös Pedon suokkari!)
  Peto päätti vastata järein asein ja haki multiskviikpossun. Papan iho on aikas huonossa kunnossa ihan sairastelun vuoksi. =( Onneksi karu ulkomuoto ei pappaa hidasta tippaakaan!
 Ume tietysti tyrmistyi tästä vedosta täysin! Niin että sydänpossu tipahti suusta...
  Umppa päätti sit jakaa kaverilee ihan yksin hellyyttä jättäen Pedon yksin petturin kanssa =D
Umppa on kyllä niin ihanan sosiaalinen. Tai no Umpan sosiaaliset taidot on kyl aika kapeat. yttö on sitä mieltä et KAIKKI on Umen kavereita ja KAIKKI suorastaa rakastaa ku Ume päättää alkaa riivaa ja hakkaa tassuilla ja esittää kaikki kevätjuhlaliikkeet. =D =D Sydämmellisempää koiraa saa oikeasti hakea. <3 br="br">

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti