.

.

tiistai 19. tammikuuta 2016

Jäärallit jatkuu


Tänään vaihdettiin reittejä sataman toiselle puolelle. Maisemat ei kyllä tuolla jäällä kauheasti muutu lähti sitten mihin suuntaan vain. Vaihtelua tuo tuulensuunta... Tänään oli se perusongelma että mennessä ei tuullu ja tuntui et keli oli mitä mahtavin, mutta kun käännyttiin takas olikin melko viima! Paluu vauhti olikin sit aika paljon reippaampi kun menovauhti.

Mutta viimaa tai ei homma meni taas painiksi! =D ehkä se on vain siitä kii että ilmalennon aikana tassut lämpiää kun  ei ole jäässä ja lumessa kiinni.







Vaikka meno näyttää välillä melkos hurjalta niin aina sitä ystävinä jatketaan matkaa kohti uusia seikkailuja. Jäällä oli edelleen yhtä autiota kuin muinakin päivinä. Jotenkin itsestä tuo on kahdesta pahasta pienempi kun koirat saa pitää irti entä kuin tallustella pyörätiellä remmien kanssa. Ja täytyy ehkä myöntää yhden motivaattorin olevan ne 26 tikkiä mitä löytyy niin remmilenkkeily on nyt ollu paussilla. Olin laittaa että jäissä, mutta nyt kyllä kaikkimahdolliset jutut on jäässä! =D Ikävä kyllä ohjatut reenitkin. =/ Mutta kotona ollaan opeteltu sitä peruuttamista ja oikealla puolella oloa. Välillä Kaikku vetää perusasentoon siirtymiset yhtä napakasti kuin vasemmallakin puolella, mutta välistä taas jää väljyyttä ihan sikana. Tiedostan että mun kädet on todennäköisesti syypää mut nyt ei oo ollu Jenniä mua piiskaamassa. ;) Peruutus taitaa juuri siksi alkaa jo sujua kun on tuota raippaa ja kovia sanoa saanu kuulla ja tuntea. =D Jos jotain nuoren tokokoiran puutteesta ikävöin (sen koiran lisäksi) on juurikin Jennin Activen tunnit. No josko taas kohta pääsis treenaan tosissaan ;) Kainolle kun en nyt enää raski niitä maksaa. Nythän ollaan käyty niitä tunteja pois mitä Täpältä jäi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti