.

.

maanantai 11. syyskuuta 2017

The stickmaster

Tarviiko näihin kauheasti kommentoida... Kepit ja Postimies on niinku yhtä. Metsälenkki ei ole mitää jos ei ole jotain tikkua kannettavana!!



Letkeä postimies. Ei jumit vaivaa miestä enää mikä kävi tiistain Kaisan fyssarihoidoissa ilmi. Pientä jumia takaosassa, mutta etuosan kauhujumit on nyt takanapäin!



Mummo keskittyy enempi tähän nautiskelu osuuteen... Tosin ei ne kepit ole mummollekaan vieraita. ;D
Vitsit että alku viikosta oli upeat kelit. Paremmat ku kesällä. Nyt ollaankin päästy tuttuun ja turvalliseen vesisateeseen... Lämpöä voi sit nauttia kuvista kun värjöttelee tuolla kylmässä pihalla. Mutta ei jotain hyvää jos huonoa. Iltaisin on ollu upeita kävelyilmoja kun on ollut mahtava kuutamo eikä ole hirveästi tuullut. Heijastinliivit ja vilkkupannat olleet jo hetken esillä.

Mummon häntäakropatiaa. =D Mummo sai paljon kehuja kun käytiin Kaisalla hoidossa. Ei ollut jumin jumia ja muutenkin muori oli vetreä. No pientä lihaskuivumista Kaisa huomasi, mutta kun tuo 10 vuotta jo kolkuttaa ovella niin se on ihan luonnollista poistumaa. Toissa iltana mummo oli sitä mieltä että iltalenkki voidaan ihan hyvin tehdä juosten!!! Huh huh mikä muori ja ei todellakaan aio jäädä tuolle malinoisille toiseksi! ;D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti