.

.

sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Umppa Kuusamossa

Nyt kun Kaino mammalomailee on Umppa päässyt harrastelemaan. Vuorossa oli Kuusamon ryhmänäyttely jossa tuomarina marjo Järventölä. Umppa esiintyi tosi hienosti, verraten esim. muutaman viikontakaiseen mätsäriin! =D Mami oli ylpeä. Tuloksena oli tällä kertaa EH eli erittäin hyvä ja oikein mukavan arvostelun kera. Umppa oli siis juniori luokassa ihan ekaa kertaa, kun 9kk tuli viime kuussa täyteen.

Tässäpä muutama kuva neidistä kehässä. Eka poseerataan.

Sitten tietty katsotaan hampaat ja koplataan muutenkin läpi. Täytyy mainita että tyttö antaa nämä tehdä todella kauniisti!

Ja vielä hieman posea. Hienosti tyttö jaksoi poseerata. Jopa paremmin kuin täti Kaino ; ). Kyllä on taas kivaa kun on tämmöinen vapaasti esitettävä tapaus...

Umpan arvostelu siis tämmöinen:
Vielä hieman ilmava juniori. Hyvä pään profiili, hieman laskeva. Kuono voisi olla täyteläisempi. Lupaava ylälinja. Rintakehä saa täyttyä kauttaaltaan. Hyvä asentoiset, tasapainoisesti kulmautuneet raajat. Hyvä askelpituus. Etu- ja takaliikkeet saavat jäntevöityä. Erinomainen karva ja väri. Hyvässä lihaskunnossa, mutta hieman hoikka tänään. Ystävällinen käytös.


Tietysti Umpalla oli myös metsäilyä ohjelmassa, kun ekaa kertaa yksin reisussa ilman Kainoa. Kepit on Umpan ykkös juttu tällähetkellä.

Tässä tämmöinen pennuille sopiva koko ; )

Ja jos joudutaan tyytymään normikokoihin, niin silloin määrä kasvaa!

Keppien perään ollaa tikkana menossa. Toiveissa siis et TOKOn noutokin saattaisi onnistua...

Ja välissä sitten ihan vaan kaunistelua.

Metsästä Umppa löysi jotain sangen mielenkiintoista.... MUURAHAISIA! Tytteli jaksoi ihmetellä ötököiden elämää tovin hyvinkin kiinnostuneena.

Kukaan ei vain ollu kertonut, ettei muurahaispesään kannata ihan näin lähelle kuonoa työntää... Hieman taisivat muurahaiset pentua nappaista kirsusta =) Semmoinen hiekkaan hankaamis sessiot tuli nähtyä. =D

Kotiin on aina ihana palata ja saa nähdä Kaino-tätiä!!!! Kyllä oli taas iloista porukkaa! Paukku-pappaa ei vielä saa tavata, kun Umppa on "hieman" tuoksahtanu viikonlopun... Taitaapi olla parhaat päivät juoksuissa menossa. Mami on melkein pyörtynyt, kun haju on sen verta imakka ja kestäny jo kaksi päivää....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti