.

.

sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Tokoa, tokoa ja vielä kerran tokoa

Hui mikä ihana viikonloppu takana. Saatiin Lentsu Ouluun kouluttamaan, joten siinä se lauantai ja sunnuntai menikin kuunnellessa ja treenatessa. Kaino oli kerrankin ihan loistavalla toko pokkis tuulella ja hommat onnistui aikas kivasti. Vaikkakin Lentsu koitti kovasti Kainon masentaa matkalla lentokentältä hallille, Kaino kun ei saanu antaa yhden ainokaista pusua! =D Siitä huolimatta tyttö näytti osaamisensa.

Lauantaina otettiin niitä vaikeimpia ja inhottavimpia liikeitä. Yllätys sinänsä eli luoksetulon toppi ja kaukot oli vuorossa. Meidät tuntevat ei varmaan olis arvannukaan??? Kaukoihin saatiin kiva jeesi, et Kaino menee lätkälle ja siellä tekee vaihdon/vaihtoja. Erona edelliseen koutsiin, nyt ei jankattu, vaan jos oikea ei heti tullut pyydettiin uusi liike ja palkattiin ku onnistui. Tuntui et Kaino jopa tästä innostui kun niitä hankaliakin onnistui väliin, vaikka alkuun ne ei onnitunu ollenkaan. Ehkä siinä auttoi etten saanu sanoa enää "höpö höpö" jos tuli väärä. Oli kuulema häntä heti hyytyny vaikka kauniisti sanoinkin. =) Nyt sit olis opetus listalla käskystä peruutus, niin saatais silläkin uusi variaatio tuohon alkuun. Olis jo lähtö "vauhdikkaampi" kuin että jätän käskyn alle makaamaan. Kaukojen palkkaukseen löysin uusia juttuja, kun katselin muita. Tekniikkaan oli kiva vinkki, että sen naminhan voi laittaa esim maahanmenoissa jalkojen väliin. Kun koira menee maahan niin siinä se on jo valmiiksi. ja seisomisessa eteen jolloin koiran voi vetää ylös ja nami on taas siinä sopivasti. Yksinkertaista!

Toppeihin löyty lääke putkesta. Takapalkka siis säilyy, mut otan sitä nyt agi putken avulla. "Päk" ja putkeen heti. Tänään olin myös activen treeneissä, niin pakko oli testata miten toimii eri päivänä ja hienosti meni. Kaino toppasi niin hyvin et jäi kuopat hiekkaan! =D Nak nak josko se nyt alkais sujua.... Olenkohan joskus aijemminkin kirjoittanu niin??? ; ) Muuten otettiin activen treenit aika iisisti kun tyttö oli jo aamun kursseillu. Hieno oli huomata että työt maistui vaikka jo 3 tuntia oli kurssia alla ja vielä parituntia lisää muutenkin liikkeellä.

Sunnuntaina otin sitten hauskempia juttuja. Niitä ehdittiin ottaa sit vinopino. Ekaksi seuraamisen käännökset. Täyskäännöksestä saatiin jopa kehuja, että hienolta näyttää. Vasemmalle käännyin itse ihan liikaa yli joten se ei voikaan onnistua. Täytyy ottaa kiintopisteitä seinästä yms ettei veny. Palkkaus oli tässä ja oikealle käännöksessä heti käännöksen jälkee heitto namilla eteen. Alkoi heti sujua molemmat puolet hienosti!

Sitten oli maahanmenon vuoro. Kaino kun hiimaa sivulta alasmenoa välillä aika rankastikin ja jos menee maahan jää kyynär helposti ylös kun nti pitää kontaktia. Tätä ongelmaa lähestyttiin tempun avulla. Nyt vain opetan Kainon koskemaan leualla maata kun makaa. Tää oli kainosta oikein hauskaa. Sitten vaan yhdistää leuankosketus käskyn maahanmenoon. Tästä olin ihan fiiliksissä. Kiva temppu opettaa ja miettinytkin käskyn vaihtoa tähän, niin nyt se tulee ihan sivussa.

Seuraavassa setissä otettiin noutoja ja sivulle nousua. Noudoissa ei isompia ongelmia, ei leikkiny ja palautusvauhtikin oli hyvä. Vietiin kapula hallin toiseen päähän ja hieman hetsattiin, sit juosten pois ja lennosta haku ja takaisin tullessa hieman juoksin Kainoa karkuun. Kaino toi hienolla laukalla kapulan! Hyppynouto meni kans ok. Hieman ehkä perusasento vino, muttei mitään niin kamalaa kun normaalisti. =) Tunnari oli kans hyvä. Kaino onnistui jotenkin käveleen aina oman ohi (oli läjän äärimmäisen vasen) ja hieman alkoi jo pärskymistä tulla, mutta kiltisti haisteli kaikki useaan kertaan kunnes tuli viimein siihen omalle ja toi sen. Tosin nyt Kaino ei "merkannu" omaa ihan niin selvästi. Olen kyllä super tyytyväinen missä kunnossa liike nykyisin on, kun sen kanssa on painittu.

Istumaan nousu olikin sit hieman vääntöä. Lentsu olisi halunnu että jään edemmäs, mutta mun makuun se ei ollu kiva kun pyllyä pitää vetää eteenpäin. No sain tahtoni läpi ja sain jäädä taakse, mutta olenkin Kainon hännänpään kohdalla. Vitsit että Kaino nousi älyttömän hienosti istumaan. Kerran jopa peruutti oikealle kohdalle. Tosi kivaa katsoa kun tyttö oikein nautti tästä tempusta. Eiköhän tällä keinoa saada terävyyttä tähän osaan.

Kaiken kaikkiaan tosi virkistävä kurssi. Uutta tuli paljon ja vanhoja muistui mieleeni. Nyt onkin kivaa kun pääsee heinäkuussa Turkuun Lentsulle kursseileen ja tarkistuttamaan kotiläksyt.=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti