.

.

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

SE aika vuodesta

Kyllä, karvaa taas vaihdetaan... =( Ei kiva.... Kaino selkeesti iskä miehen muistoa kunnioittaen alkanu pölistä oikein kunnolla! No ei Umppakaan huonommaksi jää... ehkä vähän... =)
Tässä meidä piha salonki täydessä toimessa. Ensin tietysti Kaino-Vieno vanhemman etuoikeudella

Sitten Umpan vuoro. Vaikkakin Kaino oli selkeesti sitämieltä, et juniorin kyhnytys riittää jo. 
Molemmat tytöt tykkää hullunlailla kun pyörösuataan. Umppa alkuun vähän karsasti touhua mutta viime syksynä oppi kuin ihanalta se tuntuu. =D

Taas meillä ollu epäonnea. Tytöt on pysyny terveinä, mutta mami ei. Tänään olisi ollut seuran TOKO kisojen liikkurointi ja omat kisat sitten kevään. No mulla poksahti selkä eilen töissä =( Aamulla olo olikin aikas mielenkiintoinen ku yritti sängystä könytä ylös... Onneksi saivat Tuomari Pipan avustuksella tuuraajan kehään eikä mun tarvinnu lähteä ninjaileen. Tie vei sitten päivystykseen ja nyt on vinopino lääkkeitä popsittavana. Harmitus oli kyllä taas suuri!!!! =( Täytyy toivoa että mahdumme OKKn kisoihin mukaan. Olenkin siellä myös liikkuroimassa ja sanoin et voin ottaa tälläisen äkillisenkin poisjäänti paikan vastaan. =)

Umpalla oli taas fysio viime keskiviikkona ja tyttö oli hyvässä kunnossa. Lihasta alkanut tulla hienosti ja saatiin uudet mäkijumpat käyttöön. Tarkoitus olisi saada etureiteen lihasta, kun siitä uupuu kokonaan. Etureisi olikin myös kovassa jumissa ja sitä nyt venyttelemme kuntoon. Kainolla puolestaan on ollut takareisi venytykset ohjelmassa, kun mannikiinasimme venytys demovideoon ja silloin huomattiin moinen "vaiva" tytöllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti