.

.

sunnuntai 17. helmikuuta 2013

OKK TOKO seura cup



Tänää oli sitten vuorossa epäviralliset TOKO kisat okkn hallissa Haukkukeitaalla. Samalla reisulla tuli päivitetty liikkurihommiakin Pipan ohjauksessa. Kisat meni aikas kivasti taas, mutta sitä häiriökestävyyttä tarvitaan vielä paljon paljon lisää! Tuomareina toimi osassa liikkeissä Piritta Pärssinen eli sama tuomari kuin Kannuksen kisoissa keskiviikkona ja loput liikkeistä arvosteli Minna Mäki-Asiala.

Tässä taas tuloksia kommenteineen.

1 kehässä tuomaroi Pipa
Paikallaaolo 8,5 (ite vähän saadin loppuasentoa nopeammaksi ja kohdilleen ja sitten hidas maahanmeno)
Seuraaminen 8 (ne täyskäännökset ja nyt tökki myös käännökset... =/ )
Metallinouto 9 (hidas loppuasento)
Hyppynouto 8,5 (hidas ja vinoloppuasento + palautusvahti oli ravi kun menovauhti laukka)
Tunnari  7 (muuten hieno, mut Pipakin kommentoi et hieman epäreiluliike, kun Kainon kirsu nyt on siellä vähän syvemmällä ja tahtomattaan haistellessa kapulat liikkuu...)Kokonaisvaikutus 9



2 kehässä sitten tuomarina Minna . Siellä olikin meidän kammoliikkeet...
Ruutu 9,5 (muuten olisi ollut niiiiiiin hieno, mut kun olin juuri liikkuroinu EVLn ruudun kehässä kävelin vahingossa evl kaavaa =D No onneksi Kainoa mamin oudot kävelykuviot ei paljon hidastanu ja hienosti suoritti liikkeen! )
Luoksetulo 5 (mietin että otanko lätkällä helpottaen, mutta Minnan kanssa päätettiin kokeilla ilman. Vauhdilla tultiin mut se toppi unohtu ja Kainokin sen huomasi ja venyi maahan sit hetken päästä. Ite siin en osannu tilannetta lukea ja annoin sitten luoksetulokutsun ja samantein maa joka onnistui. Minna vinkkas et jos oisin vain rääkässy maa vähän liian ajoissa niin se olis tulkittu vaa läpijuoksuksi ja pisteitä olis tullu 7. Oppia kisa kisalta)
Kaket 0 alku taas lupaava mut istu alkoi valua maahan turhan aikasten... Kielsin ja siitä ku taas herneet nenuun ja loput vaihdot ei oikee lähteny... Joo... ehkäpä joskus... mut taas positiivista et eka liike nousi ja muutkin mitä tehtii ei paljoa liikkunu)
Istu 0 (meni ihan oman käskytys mokan piikkiin =/ Painotin is-TU kun se on enemmän ISSSSS-tu)
kokonaisvaikutus 7,5

yhteiskokonaisvaikutus 8,5
Pisteet 195,5

Kuvat maistiaisia meidän TOKO kuvaus illasta ja kuvaajana tietysti Ari-Matti Huotari =) Jossain kohdin lisää kuvia illasta ja vähän selvitystä miksi tytöt joutuvat malliksi...  ; )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti