.

.

maanantai 20. marraskuuta 2017

Lentsun opissa


 Pitkästä aikaa päästiin taas päivittää Toko juttuja Lentsun koulutukseen. Kurssi oli kyllä taas taattua Lentsu laatua, 34min ajassa tuli taas niin paljon hyviä vinkkejä ja ääretön treenivire ohjaajalle. Ekaks otimme merkitöntä merkkiä, eteenmenon, tyhjään lähetyksen millä nimellä sitä nyt haluaa kutsua. 😉 Jatkettiin kesän lelun kentänlaidelle piilotusta siten että piilotettiin nami hallin seinään kiinni. Ajatus on että koira juoksuttaa seinää päin. Koska Postimies on niin fixu, ei hän sitten ihan juossut vaan nami oli sit hukassa. Onneksi voitettiin Kuusamon piirimestaruus kisoista se mini purupatukka niin se on ollut niin omiaan näihin, niin myös nyt!

Toisena otettiin kaukot. Muuten patella on jo loistavat vaihdot mutta kun alustaa tai koroketta ei ole leviää istu - maa. Kuvasarjassa näkyykin kuinka hienosti homma toimii alustalla. Kokeiltiin Lentsullekin uutta tekniikkaa missä vahvistettiin edellistä asentoa. Alkuun pidin istumisessa leuanalta pannasta kii ja kun koira rauhoittuu asentoon siitä maa käsky. Pate kun tunnetusti vähän ahdistuu moisista vaihdettiin meille se niin että pidän oikeaa kättä paten rintakehällä ja kun rauhoittuu asentoon tuuppaan siitä maahan. Samalla vaihdettiin käsimerkki kahdesta kädestä yhteen josko sekään ei sitten paineistaisi poikaa niin paljon. Homma lähti sujumaan heti oikein mallikkaasti! Tässä vielä ihana kontakti kuva Postarista. Hän odottaa aina niin palavasti uutta käskyä.
 Mummon tehtävänä onkin ollut varmistaa mamin riittävä lepo sairaslomalla. Vähän alkaa olla jo enempi tapa kuin poikkeus toi sohvalle tuli. Mutta jännä homma kun sanotaan että mikä on joskus sallittua on aina sallittua niin vieläkään kumpikaan koirista ei mene sohvalle ominluvin vaikka siellä onkin nyt aikaa vietetty todella paljon. On ne vain niin päteviä pikku otuksia ❤️

Hallikuvat Katja Sulkala


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti