.

.

maanantai 5. helmikuuta 2018

Viikonlopun kisat

Kaino pääsi pitkästä aikaa taas rallatteleen RALLY-TOKOkisoihin ja ei voi kun taas ihmetellä tuota ikinuorta muoria. Ikää mittarissa kohta 10 vuotta ja tassu nousee vielä pirteästi! Harmittavat uusimiset veivät pisteet joten kokonaispistemäärä jäi 1 pistettä vaille tuloksesta. Mutta tunnelma oli ainakin ohjaajalla katossa ja toivottavasti päästään pian uudelleen kisaamaan.

Tässäpä rata. Kaisu taas repeili meidän käskyille... =D =D =D

Ja arvostelulomake mistä harmilliset kympit löytyy. Kontaktista saatiin taas kehuja ja itsestä aina tuntuu ettei sellaista edes ole... Mutta kyllä sen aina videolta itsekkin näkee. =)

Patella oli sunnuntaina sitten epikset ja ekaa kertaa EVL koemuotoisena. Homma lähti ihan mallikkaasti liikkeelle, mutta loppua kohden kierrokset nousi kattoon eikä hommia voitu enää tehdä omalla tasolla. Esim tunnari on tuskaista katsottavaa, mutta hetken päästä kehän laidalla homma tehtiin just eikä melkein. Huokaus... Että unohdetaan ne kisat sitten tältä erää taas hamaan tulevaisuuteen. No paljon oli hyvääkin, mutta tykkään nillittää. ;P
Loppuverkka tehtiin sitten jäällä noin -20 asteen pakkasessa. Jos jotain niin pakkasella valot ja värit on UPEITA!

Pakollinen meitä palelee kimppapotretti. =D No pakkanen on tunnetusti pukeutumis kysymys ja meillä oli sen verran vaaatetta päällä ettei vilu tarttunut edes pahasti mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti