.

.

maanantai 14. toukokuuta 2018

Bullmastiffikerhon Open Show ja Harjavallan ryhmis

Vitsit mikä viikonloppu meillä on takana! Ei voi taas kun huutaa WUHUUUUU! Lauantaina käytiin ekaa kertaa ikinä open showssa. Ihanaa kun nykyisin pääsee fiilistelemään erkkari tunnelmia kahdesti vuodessa. =D Ilmat suosi ainakin meitä ihmisiä, mutta onneksi mummo on rautaa niin pikku helle ei tassuja painanut. Open showssa olimme siis ROP-VET eli paras veteraani ja saatiin vielä kutsu parhaat liikkeet kisaan! Siis WOW 10.3 vuotias sai moisen kunnian!!! Ja vitsit kuinka huiput palkinnot saatiinkaan...Ruokaa se reilu 20 kiloa, omega öljyä, back on trackin lahjakorttia, nameja montaa eri sorttia ja ja ja ja... Hyvä kun autoon sopi moinen lasti.

Tuomarina toimi Lynn McGroarty (Ardhub) Skotlannista.Hän oli suorastaan pöyristynyt Kainon iästä. =D Alkuun sanoi ettei mummon tarvisi juosta ollenkaan, mutta minä sinnikkäästi intin vastaan ja sanoin että mummon parhaita ominaisuuksia on juurikin liikkeet. Näin saatiin lupa vetäistä kunniakierros kaikille nähtäväksi että kyllä se tassu nousee satoi tai paistoi!

Arvostelu olikin huikea! Varsinkin tuo viimeinen lause koko näyttelyn yksistä parhaimmista liikkeistä lämmittää kyllä sydäntä. Lynn kävi myös seuraavana päivänä kehumassa Harjavallassa kuinka ihmettelee, että mummo kirmaa kehässä reippaasti ja hänkin jo puuskuttaa helteestä. =D Mummo oli tehnyt lähtemättömän vaikutuksen.

10 good size in ezcellent condition, she stoll has a beautiful head, she ha slovely substance and still plenty of muscle tone, she moved around the ring with ease, one of the best movers of today,


Halipulan iskiessä oli meillä kasvattaja Miian Maisa-Olivia mukana. Ilmeestä päätellen Käpis aka käpylehmä ei ollut asiasta ihan samaa mieltä. =D =D

Tässä vielä tunnelmia kehästä.

Ja laidalta. Todistettavasti Postimies oli mukana nauttimassa helteestä. Postarin rooliin jäi näyttelykansan viihdyttäminen ja toko mooovseilla ihastuttaminen.

Ihan ei kesän eka uinneilla ollut tekniikka kohdillaan, mutta kyllä se siitä lähti suttaantumaan. Vauhti ja asenne korvasi puuttuvan tekniikan.

Sitten sunnuntain Harjavaltaan. Ja mitä vielä... tuloksena vielä isommat WUHUUUUUT. Mummo vetäisi komeasti VET ERI1 + SA Ollen siis ROP-VET eli rodun kaunein veteraani ja vielä lisäksi PN2 eli narttujen toiseksi paras!!! HUH sanon minä. Jälleen oli tuomari häkeltyä kun kuuli iän, ihan piti toistaa. ;) Ja parasnarttu kehässä päästiin vielä juoksemaan voittajan kanssa kierrosympäri. Hetken mietin ettei kai me oikeasti olla nuorenkoiran kanssa voitto vertailussa, mutta kyllähän me oltiin.

tuolla me todistettavasti ollaa kakksos paikalla.

Tuomarina oli Miodrag Vretenicic ja arvostelu tässä:
10 years old. Good size and proportions. Very nice body. Good condition and temperament. Typical head. Correct bite. Ears should be in better condition. Correct neck. Good angulations. Good movement and handling.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti