.

.

sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

Toipilas ja sankari

Kaino oli tuossa hetki sitten vähän voipunut ja kipeän oloinen. Tietysti mamilla oli sydän ihan syrjällään ja ei auttanut kuin soittaa lääköri aikaa mummolle. Niinkuin pelkäsin oli maksa-arvot ihan katossa!!!! kun viitearvot on 20-130 väliin noin niin mummolla huiteli arvot 1000-1400 väliin!!! O_o No lääkettä ei ole olemassa niin ei auta kuin seurailla miten käy. Tuo maksa kun tuppaa puskee korviin jostain kumman syystä ja nytkin korvat olivat ihan puhtaat mutta super kipeät! Niin että huuto pääsi jos niihin koski. Onneksi mummo voi jo paremmin ja on jo mököttänyt kun lenkillä ei ole päässyt treenaamaan vaikka kuinka on vetänyt treenikentän suuntaan.

Postimies kävi sitten vuosien tauon jälkeen korkkaamassa RALLYt OKKn epiksissä. Hienosti voitto kotiin täydellä 100 pisteellä ja kommentina oli että "täydellistä menoa". Nyt seuran RALLYjaos odottaa postimiehen kirjettä saapuvaksi että haettaisiin SM jouokkueeseen. Täytyykin heti laittaa kirje menemään. ;)
Suomen kesä on tunnetusti vaihteleva ja niin myös tänä vuonna vuooron perään on hellettä ja hyytävää kylmyyttä, sade ja helle mahtuu hyvin myös saman päivän sisään. Mummo on kyllä heti mukana auringonotto hommissa. Postimies viihtyi varjossa, mutta pohjalla olikin pitkähkö pyöräilylenkki. Ollaan Postimiehen kanssa löydetty tuo fillarointi tänä kesänä oikein tosissaan ja kyllähän tuo poika nauttii kun pääsee juoksemaan täysillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti