.

.

maanantai 22. lokakuuta 2018

Onnelliset

Tää pariskunta on kyllä välillä vähän "onnellisen"oloista porukkaa. =D Tai no mummokoira on aina asenteella liikenteessä ja tuo Postimies on se onnellinen osapuoli. Tässä meidän treenireissulta yhteispotretit oikein työvaatteet päällä.
Tässä tämmöinen perus tylsä posetuskuva.
Koska Postimiehessä on virtaa jakaa huomiota vähän useammallekin nartulle niin tässä Postimiehen treeni pimatsu Elvi. Elvin kanssa onkin jo useammat seikkailut käytynä ja Elvin täpäkkä sydän on sulanut Postarin lyömättömän charmin vaikutuksesta!
Tässä kohtaa söpöstelyvaroitus. Coolimpia lukijoita voi alkaa ällöttämään... ;D Tässä on Postimiehen parhaat kaverit, Susi-Hukkanen, Joulunalle ja Kyttä-Sika. Kaikki otettu ihanasti kainaloon unille kaveriksi...Kyllä Pate on lisänimensä Puudeli-Pate ansainnut tällä immakkuudella.

Loppuun mummon uniposet. Markkinoilta ostetut lampaantaljat on ollu ykkösjuttu. Hyljitty rahi on nyt molempien ykköspaikka ja kun Postimies on sen vallannut on mummukoira löytänyt makkarin taljat hyötykäyttöön. Tosin en nyt ole ihan varma tuolla pissankarkailulla haluanko tästä tapaa, mutta ainakaan vielä en ole raskinut komentaa pois.
Pissankarkailusta puheenollen on tilanne meillä mennyt vähän huonompaan suuntaan... Välillä käy jo se lopullinen ajatuskin mielessä koska nyt ollaan menty huonompaan suuntaan kaikkinensa aika vauhdilla. Ruoka ei aina maistu, päänuppi ei ole ihan aina mukana, ja tasapaino alkaa hiipua. Oireet aina kasvaa rasituksen jälkeen joten nyt se on sitten virallista Kaino-Vieno jää harrasteluista eläkkeelle. Pientä mielenvirkistys juttuja silloin ja tällöin, mutta kunnon treenit ja kisat on nyt takanapäin. Messariin ollaan jo ilmottauduttu, mutta suurella todennäköisyydellä meitä ei siellä nähdä, jos ei jotain käännettä parempaan tule. Pirteä ja reipas mummo on vieläkin ja normi lenkit maistuu niinkuin ennenkin, mutta välistä tuntuu ettei pää tosiaan toimi niinkuin pitäisi. Olisiko jotain dementiaa tai muuta... Kuka tietää. Sisäsiisteys on hakusessa jo useampaan kertaan viikossa (tosin on parempiakin viikkoja) ja vanhemmat kertoivat kun Kaino oli hoidossa ei ollut heti löytänyt reittiä ulko-ovelle johtaviin portaisiin. Mutta katsellaan josko tämä olisi vain vaihe, mutta pelkään pahinta ja toivon parasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti