.

.

sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Jytää ja painia

Meillä taas viikonlopun kunniaksi oli ohjelmassa monttupainia. Ollutkin viimeaikoina tyttöjen ainoa harrastus, kun Kaino jäi "mamma-lomalle" vaikkein juoksuja kuulu ei näy... Huoh... Jo reilun kuukauden myöhässä. No kun päätin et treeniloma tulee helmikuussa niin nyt sitä on vietetty. Tietty nyt viikottaiset activen treenit on käyty ja opeteltu uusia sirkustemppuja mutta tokottamiset on nyt pannassa. Ja hyvin on virtaa sille saralle alkanut kertyä Kainolle. Umppa nyt vielä opettelee ihan perusjuttuja, mutta kontakti on opittu siinä sivussa ja hieman jo maa-iistu treeniäkin otettu. Mutta kyllä nuo perusjutut vielä täyttää päivää...Mutta sitten suur suosikin painin pariin. Tytöt ei malttais nykyisin enää odottaa yhtään että pääsevät yhdessä mylläämään = )

Tässä sitä mennään rintarinnan kohti uusia jytäpaikkoja. =)

Sitten itse painiin...

Totta kai Paukkukin oli jälleen mukana. Tässäpä komea herra C.I.B, FI, SE, NO, POHJ MVA, V-05, TK1 Bullcastle´s Red Baron ja komeat 9 vuotta!
Sitten rennonpana

Mukana oli joku kumma kumikanakin... Ei tätä kyllä bullmastiffiksi uskoisi... = )

Ja pikku hiljaa alkaa tällä uudellakin miehityksillä possujuna onnistua

Leikin päälle tietysti aina uni maittaa....
Näin rauhallista täällä meillä tällähetkellä. Josko kevään tullen hieman nuita harrastelujakin jaksaisimme tehdä uudella innolla! ; )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti