.

.

torstai 31. maaliskuuta 2011

Tasaista arkea

Ohoh.... Se sitten maaliskuukin sujahti ohi ihan huomaamatta ja blogikin ammottaa tyhjyyttä. =) No pientä päivitystä kuulumisiin.

Tyttöjen tokotus on taas käynnistynyt. Molemmat neidit ovat olleet ihan liekeissä treenatessa!!!! =D kyllä mami on ollu mielissää... Umppa nyt säännöllisesti koettelee, mutta treenatessa tyttö on toiminut. Hyppy alkaa olla jo kivaa (alkuunhan Umpaa piti "hieman" avittaa = kiskoa hihnalla yli), kontakti löytyy jopa häiriössä hetkittäin, samoin istuminen on aikas jees. Myös näyttely poseakin treenattu ja tuntuu olevan synnyinlahjana tuo poseeraminen. Sen verta hienosti sujuu. Sitä voidaankin Vaasassa sitten ihan näyttelyssä testata. ; )

Kainolla puolestaa on seuraaminen alkanut palailla vanhaan hyvään malliin, ruutukin on super vauhdikas ja tunnarikin alkaa taas sujua eli josko sitä kisaamaan taas päästäisiin, mikäli nuo juoksut nyt tältä erää hieman jäi... Varma tapa saada juoksut olisi tietty ilmoittaa kisoihin ; ) No Vaasaan näytettäisiin pääsevän ihan ok. Kaino lähtee Umpalle mukaan hekiseksi tueksi ja turvaksi, joten samalla tätikin pääsee misseilemään.

Paukkukin voi vallan mainiosti. Viimeksi Kaisalla käydessä oli herra huippu kunnossa. Jumppaliikkeet oli selkeästi auttanu selkälihaksiin ja jumejakaan ei pahemmin löytyny. Taitaapi siis ensiviikolla päästä jompikumpi tytöistä nauttimaan akupunktiosta. Lenkkeilyäkin Paukku on jatkanu entiseen malliin, välillä pidemmällä ja sitten taas kevyemmällä matkalla. BOTista ei le vielä luovuttu eli Paukku saa edelleen sujahtaa yöasuun, mutta kipulääkkeet on ollu jo jonkin aikaa pois. Ehkäpä sitä voisi jo uskoa papparaisen parantuneen...

Toivottasti kokoajan lämpenevät kelit saa meidänkin poppoon taas aktiiviseksi ja blogiin uusia tarinoita hivenen useammin. = )

1 kommentti:

  1. voih ei... luettuani tätä muistin että kaisa antoi jumppaohjeita meillekkin viimeksi, ja ne on kyllä unohtuneet tyystin tehdä :( vaasassa nähdään!!!

    VastaaPoista