.

.

lauantai 11. kesäkuuta 2011

Kiihdyttelyä ja uusia kavereita

Kainon viettäessä mamma lomaa on Umppa aktivoitunut harrastusrintamalla. Tänään oli ohjelmassa tallilla käyntiä sekä kiihdytyskisoja. Kummatkin tuntuivat olevan tytön mieleen. Jännä homma vaikka Umpan aijemmassa kodissa on ollut heppoja on tyttö heppojen lähellä hieman varpaisillaan, mutta nyt kun näimme heppoja toista kertaa oli neiti jo ihan ok. Viime viikolla rannassa ollessamme Umppa nimittäin läks karkuun heppojen tullessa uimaan. Onneksi tytöt oli mukavia ja saatiin rauhassa tutustua moisiin otuksiin ja totta kai Paukku ja Kaino auttoi lungeilla olemuksillaan, heitä kun hepat ei liiemmmin kiinnosta =)

Mutta tottahan toki tallilla on aina myös koiria joiden kanssa saa peuhata. Tämän ekan kaverin nimeä me emme kuulleetkaan, mutta aivan ihana otus oli hän! =)

Tässä taas kuva sarja Renusta ja Umpasta. Taisi olla kovasti kavereilla juteltavaa, kun molemmat ovat pentuna vaihtaneet kotia. ; )

 Ja tottakai Renu hieman flirttasi tytön kaa, joten pientä lipsutusta havaittavissa... ; D

Sitten vauhti osioon eli kiihdyttämiseen. Juostava matka oli 80 metriä. Olin varma että Umppa kävelee koko matkan, mutta mitä vielä! Neiti sinkosi hirmuisella vauhdilla vieheen perään ja maalissa viehe sai vielä kovastikin kyytiä tytöltä! = D Taidamme käydä kesällä kokeilemassa muutamia kertoja tätäkin lajia lisää...

Ikävää vain oli ettei jättejä (+50kg) ollut taas paikalla tarvittavaa viittä koiraa, joten Umppa juoksi isojen sarjassa (+40cm säkä), mutta hienosti tyttö veti eikä jääty edes viimeiseksi!!! Voittajan aika oli muitaakseni 7.09s ja Umpalla 8.47s, ei huonosti yhtään. Myös Renu oli mukana juoksemassa ekaa kertaa ja poika päräytti heti toiseksi ajalla 7.20s! Onnea Riikalle ja Renulle!

Uutena kisassa oli, että mukaan sai maalikameran kuvan. =D

Radalla huomasin pariskunnan kameran kanssa ja tietty heti menin pyytään josko kuvia saisi itsellekin. Niitä olikin tullut sähköpostiin heti illaksi. Iso kiitos kuvaajana olleelle Mikko Toloselle! Hienosti Mikko on saanut ikuistettua juoksun riemua! VGUn sivuille tulee varmasti lähiaikoina lisääkin kuvia juoksioista mikäli kiinnostaa nähdä minkä näköisiä karvakorvia siellä kiihdytteli. Jos jaksaa katsella vanhojakin kuvia, saattaa sieltä pongata täti Kainonkin vauhdissa... ;)


Huomenna me sitten Kainon kanssa pakkaamme auton ja lähdemme Helille. Mami riutuu koko ajan enempi ja enempi... Sniiif... kauhea ikävä jo nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti