.

.

sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Umppa harrastaa ja Kainon kuulumisia

Umppa kävi tänään näyttelyssä virpiniemessä. Tuloksena oli EH eli erittäin hyvä. Umppa ei oikein tänään ollu iskussa... ; ) Umppa ei nyt jaksanu! Aamulla kun heräsin ei ollut puhettakaan et koira olisi heränny ja samaa uneliasta linjaa vedettiin sit näyttelyssäkin. = ) Nooo ensi kerralla sit virkeämmin! Mukaan tarttui tosin hieno arvostelu. Tuomarina Hilkka Salohalla. Tykkäsi kovasti Umpan etuosasta mutta takaosa ei sytyttäny. Epäilen että tähän ongelmaan saadaa helpotusta kunhan nti avautuu kehässä eikä jännitä niin kovin. Vielä Umppa sitä mieltä että täytyy hieman hiippailla ettei satu mitää... Kuvia ei tällä kertaa ole kun yksin liikenteessä ja totta kai kun kehä alkoi alkoi myös vesisade!

Tässäpä mukavan laaja arvostelu Umpasta:

Kooltaan ja mittasuhteiltaan oikea. ikäisekseen sopivan kehittynyt narttu, jolla hyvä kallo. Kuono voisi olla hieman vahvempi suhteessa kalloon. Hyvä purenta, silmät. Korvat saisivat olla tummemmat. Erinomainen kaula ja hyvä selkä, mutta hieman pysty lantio. Erinomainen eturinta ja rintakehän syvyys. Erinomainen luusto. Rintakehä voisi olla hieman pidempi. Riittävät etu- ja takakulmaukset. Liikkuu ahtaasti takaa ja sivuaskeleessa takajalat rungon alla.

Kaino puolestaan viettää lomaa Helin luona ja sain kuulumisia että rva on sopeutunut lapsiperheen elämään loistavasti. Tämä olikin mukava kuulla sillä hieman jännitin, kun eihän Kaino ole joutunut olemaan lasten kanssa pitkiä aikoja. No fiksu koira kun on, niin sopeutuu tilanteeseen kuin tilanteeseen. Päivisin Kaino on saanut osallistua lasten peleihin ulkona ja pappa koira Panchokin on toiminut seuramiehenä välillä. Eli kyllä se vain näin on että mami täällä vain riutuu ja Kaino nautiskelee elämästään maalla. =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti