.

.

torstai 4. elokuuta 2011

Mökön kanssa kiihdyttämässä

Jälleen Umppa pääsi suosikki harrastuksensa pariin eli juoksemaan radalle pupun perään. =D Mukaan saatiin Umpan poikakaveri eli suomenlapinkoira Mökö. Hienosti meni automatkakin farkun perällä kaveruksilla, Umppa sai jälleen uuden kokemuksen autoilusta. Mukana harjoituksissa oli myös Kaisan tytöt Jutta ja Satu ja mikä hienointa oli Jutalla kamera mukana! =D Kiitoksia vielä kerran kuvaamista ja kuvista Jutalle.

Radalle pääsi ekana Umppa näyttämään mallia Mökölle kuinka siellä mennään. Tässä Umppa jo pälyilee, että missä se viehe oikein menee.

Sitten ollaankin jo täydessä vauhdissa. Hieman vielä tuo juoksu linja vaatii pientä hieno säätöä. Tyttö kun haluaa juosta ulkolaidalla. Sain laidalla kuulla, että myös vinttikoirissa löytyy tämmöisiä jotka haluavat aina juosta ulkona. Sille oli oma termikin, mutta tietysti ehdin sen jo unohtaa. Tämä saattaa korjaantua ihan itsestään, kun varmuutta tulee tai sit ei. No meidän harrastamiseenhan tällä ei ole mitään vaikutusta! =)


 Ja loppuun tietysti hieno loppukiri ja venytys!

Seuraavana olikin vuorossa Mökö. Mökö olikin ekaa kertaa radalla, mutta hienosti hoksi vieheen. Taitaa olla toinen juoksu tykki syntymässä...

...sillä jätkä veti maaliin päästyään melkein yhtä lujaa takaisinpäinkin! =D =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti