.

.

torstai 4. elokuuta 2011

Pori KV ja erikoisnäyttely

Viikonloppuna käytiin Umpan kanssa näyttelyissä oikein urakalla. Lauantaina oli vuorossa Porin Kv näyttely, jossa tuomarina Milos Reza Serbiasta. Umppa esiintyi loistavasti ja viitsi myös juosta, kun tuomari hoputti kokoaja lujempaa, lujempaa... =) Tuloksena JUN EH eli erittäin hyvä.

Tässä neidon arvostelu:
Very tall for age. Should be littlebit longer in the body. Very nice topline. Very nice mask. Nice eye color. The ears should be positioned better. Big underbite. Free enough in the movement.

Sunnuntaina matkasimme kohti Harjavaltaa ja rodun erikoisnäyttelyä. Bullmastiffejä oli ilmoitettu hurjat 90 kpl joista 21 oli Umpan kanssa juniori nartuissa! Tuomarina tällä kertaa oli Andrew Brace Englannista. Tuloksena jälleen JUN EH. Jälleen kerran Umppa yllätti mamin loistavalla esiintymisellä! Alkaa pikku hiljaa likka oppii kehä poset. ; )

Sunnuntain arvostelu sitten tässä:
12 months, fawn. Beautifully condioned & well balanced in general shape. Quality head, but the eye could be better in expression. She has little too much wrinkles on nose. Good bone. Feet could tighten. Good mouth. Moderate angules. Goes a bit close behind. Handles her self well in profile. The tail is dead. She needs to develope in loin.

Tässäpä Umpan esiintymistä erikoisnäyttelyssä. Kiitos kuvista Tiinalle!Molempina päivinä sain esittää myös Umpan veljen Manun. Ihan mielettömän hieno jätkä kyseessä. Tosin ihan eri kaliberia kuin Umppa. =D Kun Umppa on korkea ja keveyt niin Mauno mies on sit leveä ja matala. Porissa Manu oli paras uros 2 ja vara serti ja erkkarissa tuomarin mielestä Manu oli liian bulldoggi ja sai laatuarvostelun erittäin hyvä. Hienosti manukin jaksoi esiintyä koko viikonlopun. Vaikkakin mökissä oli kakarat aikas villeinä yöt.... Huoltojoukkojen univajehan ei niin haittaa. ; )

Manun kanssa erkkarissa

Kiitoksia vielä "Sylvin Sarille", kun majoitit meidän ryhmä rämän. Oli aivan ihanaa viettää viikonloppu mökkeillen hyvässä seurassa! =D Loput Lisbethin tiimin koirien tuloksista löytyy Lisbethin blogista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti