.

.

tiistai 27. joulukuuta 2011

Joulun lahjasaalista

Koirat oli tietysti olleet super kiltisti ja lahjoja tuli läjäpäin. Oli kolmea erilaista luuta ja leluja, nameja unohtamatta! ; D Pappakoira Paukku oli viettämässä joulua omalla tahollaan tyttöjen juoksujen vuoksi, mutta samat paketit toimitettiin tietysti myös papalle.

Tässä odotettaan pukkia saapuvaksi. Kaino tietä että nukkuen aika kuluu nopeampaa, mutta Umppa vahtii ovea tietysti herkeämättä. ; )


Pukkia ei sitten nähty, mutta paketit sentään oli toimittanu oikeaan osoitteeseen. Suokkari lahja taisi olla tämä Pirre-tädiltä saatu kurkkutorvi, tosin Pirjo-mummin tuomat nakkipaketit oli myöskin hitti!

Lelut on Umpasta aina yhtä ihania. Tässä possu jossa on 16 vinkua! Kyllä kelpaa vingutella =D

Kaino sai uuden treeni motskarin, kun edellisestä hajosi vinku (ei kannata vinguttaa talvikeleillä ei...). Samoin maassa oleva tyyny löytyi paketista.


Mökillä kun ollaan saa nukkua niin paljon kuin nukuttaa. Tässä Umppa sohvan nurkassa naama rutussa kun tullaan herättämään.

Kuusamossa oli upeat maisemat lenkkeillä. Ikävä kyllä Umppa joutui olemaan hihnan päässä eikä päässyt jytäpainimaan tai kelkan perässä kirmaamaan toisin kuin Kaino. Onneksi mukaan tuli liinat niin hieman oli vapaampaa lenkkeillä.

 Hieman tietty posetusta väliin...

Kyllä se oma sänky on aina paras sänky. Näin rennosti Kaino veteli hirsiä kotiin palatessa.

2 kommenttia:

  1. wautsi, upeita maisemia teillä on varmaan ollu huippu joulu Kuusamossa ! ihan alko polttelemaan, kuinka ihanaa olis mökkiviikonloppu kuusamossa pitkästä aikaa...

    VastaaPoista
  2. suosittelen =) Kelikin oli mitä ihanin lenkkeihin ja kodassa hengailuun.

    VastaaPoista