.

.

torstai 1. joulukuuta 2011

Umppa-jumppaa osa2

Eilen oli Umpalla taas fysiopäivä Kaisan luona.Tästä kerrasta teki hieman erilaisen kuin muista, että pakalla oli toimittaja! =) Umppa pääseekin siis mannekiiniksi lehteen. Jutussa käsitellään eläinfysioterapiaa jonkun trauman jälkeen ja sitten vanhankoiran kannalta, joten Neksu-Poksukin pääsi lehteen vaikkakin hieman "haudantakaa". Toimittaja oli kyllä oikein mukava ja Umppa tietty ihan villinä kun uusi ihminen paikalla, tai taisi Mökön treffaus ennen sisäänmenoa hieman nostattaa tunnelmaa... ; )

Mukaan saatiin uudet jumppa ohjeet. Nyt meillä onkin paljon kaikenlaista tehtävää. Tuli istu-seiso vaihtoja. Tssä täytyy huolehtia että liikkeet on puhtaat, ei lonkka istumisia yms. Toistoja vain sen verran mitä liike pysyy puhtaana, joskus se voi olla vain se kerta ja joskus enemmän. Sitten tuli jo portaiden kävelyä, mitä lenkillä otettiinkin kahden rapun verran. Hienosti Umppa askelmat käveli. Sitten saadaan kävellä loivaa rinettä, mitä aamulla tietty kokeiltiin heti. Tässä Umppa haluaisi heti hypätä laukalle, joten selkeästi ei jalka ihan voimissaan ole. Mutta hienosti mentii äänivalli kerran ylös ja alas. Vipana uutena on kahdeksikko kävely eli ihan samaa mitä hevosten kanssakin ratsastetaan. Ei ole tarkoitus että koira pyörii itsensä ympäri kasia vaan liikeradat ovat laajat ja taas rasite kunnon mukaan. Eiköhän näillä aas päästä eteenpåin.

Kainolla onkin rankka viikonloppu edessä. Tänään suuntaamme kohti Kotka, koskka lauantaina on TOKO-kisat... HUI! =D  Sununtaina onkin messarin voittaja näyttely ja maanantai aamuna käydään Tallinnassa shoppailemassa. Kainolla onkin oikein roimasti aktiviteettejä tiedossa. Reissusta enempi kun palaamme.

2 kommenttia:

  1. se olisi tullut se toimittaja kun Tito oli viimeks jo, mutta Kaisa oli sanonut että josko hän tulis joku toinen kerta :):):) meinaan tito olis riemastunut tyystin toimittajasta ja homma olis menny ihan härdelliksi :)

    VastaaPoista
  2. Niin me juteltiin et Umppa olis sopivin uhri =D Neiti kun vetää Z hoidon aikana...

    VastaaPoista