.

.

keskiviikko 22. elokuuta 2012

Kinttu voimistuu

Ei varmaan saisi tuulettaa julkisesti, kun aina sitten sattuu ja tapahtuu, mutta en nyt malta! =) Umpan jalka on ollu super hyvä. Eilen käytiin illalla n.40min lenkki Kaisan ja Mökö kanssa, tietty Kainokin oli mukana. Kaino ja Mökö saivat peuhata omiaan ja Umppa tuli sitten meidän mukana. Alun kaaoksen jälkeen menikin todella hienosti. Jytääjät ymmärsivät väistää toipilasta. =)

Nyt aamulla sitten lähdimme luontopolulle tyttöjen kanssa säästä huolimatta (vettä tuli kiitettävästi). Hieman mietin, kun eilen kuitenkin Umpalla pitkä lenkki pohjalla kuinka jaksaa, mutta mitä vielä. Ekaa kertaa veti mun edellä ihan ravilla! Alkaa vissiin kunto nousta ja lihasta tulla. Polulla tytöt sai sitten olla irtikin. Jytä kielto on sisäistetty tosi hyvin. Kertaakaan ei tarvinnut aiheeseen puuttua. Ainoa hiuksia nistattava kokemus oli lintutorni. Molemmat koirat sekosivat tornin nähdessään ja sinnehän oli kiivettävä! =D Ei auttanut kun toivoa parasta, siinä vaiheessa kun älysin mitä oli tapahtumassa oli Umppa jo kiipeämässä. Turvallisempaa antaa mennä loppuun asti kuin huutaa puolesta välistä alas. Hienosti tyttö sieltä alaskin tuli. Kun sen kameran vain muistaisi ottaa mukaan....

Tässä tytöt lenkin jälkeen. Vaatetus oli kaikilla keliin sopiva.

Umppa on nukkunut nyt yöt BOTin sukkapuku päällä. En tiedä johtuuko juurikin siitä, että toipuminen on ollut nousujohteista. Näyttäisi ainakin unet maistuvan pienelle yökkäreissä. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti