.

.

maanantai 20. elokuuta 2012

Raision näyttely 12.08.2012

Vihdoin päästiin käymään tyttöjen kanssa Miian luona kyläilemässä. Ohjelmassa oli vapaata hengailua ja tietysti jotain koira aiheista juttuakin piti ujuttaa mukaan eli kävimme Raisiossa näyttelyssä. Kaino kävi ihan kehässä pyörähtämässä ja Umppa oli kannustusjoukkona laidalla mukana. Vielä ei Umppa ole kehä kunnossa, mutta pikku hiljaa hyvää tulee. Nyt kun kinttu alkaa olla jo hyvä voidaan alkaa kasvattaa lihastakin ympärille.

Kuvia tuli taas räpsittyä, mutta tietysti kehien alettua loppuivat patterit. Niin ja tietysti mukana oli vain läjä tyhjiä... No nyt on kaikki ladattu kameralaukkuun! =)

Matkalla Turkua kohti pysähdyttiin tyttöjen kaa huoltsikalle syömää, juomaan ja lenkkeileen. Tosin päinvastaisessa järjestyksessä. =) Terassille sain tytöille tehtyä oman kivan leponurkkauksen. Hieman oli ihmisten ilmeissä katsottavaa, kun sain meidän leirin pystyy älysin et ne vesikupit jäi autoon, eikun hakeen ja sitä vettä myös. Sit hoksin et hei kamera ja taas takas autolle. Vieläkö ruuan saatuani älysin etten ollut ottanut juomista itselle piti taas lähteä hakee sit sitä. Koko tän ajan tytöt köllivät omassa karsinassaan tyytyväisenä. =D Kait ihmiset mietti et polot hyljätty... Tässäpä tyttöset huudeilla.

Käärepaperin tippuminen herätti horroksesta. Kaino jo tietää ilmeestä päätellen, "ei se mitään anna kuitenkaa". Umpalla pieni toivo vielä jäljellä =)

Perille päästyä tytöt pääsi majoittumaan tuttuun huoneeseen. Tai Kainolle tuttu, Umppahan pääsi nyt ekaa kertaa mukaan kun kintut ollu muulloin matkustus kiellossa. Hyvin kotiutui molemmat osapuolet.

Sitten itse kisapaikalle. Tytöillä oli aitiopaikat katsella kehän kulkua. Kainon möksä on tainu nähdä jo parhaat päivänsä, mutta tästä ei luovuta! Varsinkin kun twist tenteja ei enää valmisteta... Jos jollain on juurikin tämä samainen malli ylimääräisenä ostan sen mielellään pois. Meillä kun ei omassa ole edes toimivaa vetoketjua... ; D

Pientä virittelyä ennen kehää... (kuva Tiina Korpelainen)
 Mutta kyllä tuolla kiillotushanskalla ihan kiillotettiinkin =) (kuva Tiina Korpelainen)
 Sitten tarkkana kuin porkkana ennen kuin päästään kehään jatkamaan. (kuva Tiina Korpelainen)
Tässäpä kisa posea. Mami on vain kadonnu jonnekki. =D Tosin epäilen, että KAino hoitaa nää hommat paremmin ilman mua!  Tuloksena VAL ERI! + SA PN4 (kuva Tuula Saarela)

Tässä Kainon arvostelu:
correct bite. Typical female head. Correct topline. correct angulatuons front must be better down. Good movement. Exc. temperament, presentation. Tuomarina Kamen Litov

Saatiin kasaa myös Lisbethin kasvattaja ryhmä. Vasemmalta lukien Kauko, Lady, Kaino ( sisarusparvi eli Paukun lapsosia) ja vipana Mauno (Umpan velimies ja Ladyn napero). Tuloksena ROP kasvari ja KP!
(kuva Tuula Saarela)
 Tässä arvostelu:
Typical heads and very strong heads, very strong dogs with very good temperament, Excellent presentation

Ryhmässä olikin sitten itsellä jännät paikat kun menetin Kainon ja sain tilalle Maunon. =) Hienosti Mauno kyllä esiintyi ja meillä oli aikas jopa kivaa. Kaino oli silmin nähden järkyttyny, kun mami kiljui WAU ja joku toinen napsi namit. =D Täytyy kyllä paljastaa, että kainonkin handleri Timo taisi pari nakkia tytölle antaa... ; )

Ja mitä vielä? Paikalle oli saapunut ihan meitä varten turistiksi Kainon poika Riesa. Täytyy kyllä heti mainita ettei nimellä ollut mitään tekemistä pojan luonteen kanssa aivan super ihana poika! =D 


 Kentällä oli jotain super mielenkiintoista
 Mitä piti tarkastella vielä tarkemmin =) Hienosti poika vain makoili kehänlaidalla kun Tiina kuvasi koiria.

Äiti Kaino ja poika Riesa

Pientä riehutusta... Taitaa se nimi olla sittenkin osuva ; D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti