.

.

perjantai 7. syyskuuta 2012

Pikku potilas

Kerrankin meillä "sairastaa" joku muukin kuin Umppa =D Kainolla ollut tässä kuukauden päivät hormonit hieman sekaisin ja se tietty on aiheuttanut hieman ylimääräistä huolta, vaikka tyttö ollut ihan kohtuullisen omaitsensä. Täytyy tytön työintoa nyt kiitellä jälkeenpäin, et hienosti on tehny, vaikka ei varmaan olo ole ollu parhain. No lääkärissä ollaan vaivan kanssa pariin oteeseen käyty ja kun apua ei oikein lääkkeistä löytyny, päädyttiin leikkaukseen koko tiimin voimin.

Torstai aamuna jätin tytön Otukseen leikkaukseen. Onneksi kaikki meni ihan hyvin, kun aina näitä isoja leikkauksia jännittää. Kävikin ilmi, että onneksi päädyimme leikkaamaan, koska kohtu oli ollut reagoineen näköinen. Onneksi mitään märkää tms ei löytynyt! Eli ajoissa olimme, huoh! Hienosti tyttö on toipunut. Eka päivä tietty oltiin väsyneitä ja pöllyissä, mutta jo päivän päästä oli tyttö töiden jälkee vastassa, et nyt lenkkeileen. Täytyy mamin pitää lenkkeily himot nyt kurissa. =)

Tietty aina täytyy jotain harmitella niin olen koko kesän yrittänyt saada Kainolle luonnetestipaikkaa. Se olikin työn ja tuskan takana, kun halusin tietyille tuomareille. No nyt kun se järjestyi hieman kauempaa, sain ilmon että tähän Ouluun olisi peruutuspaikoille mahtunu. No tietysti meillä jää nyt testit tältä syksyä väliin.  Sehän se oli se syy miksi paikka järjestyi ; D Universumilla taas kiero huumorintaju. No pääasia on, että Kaino on ny kunnossa!

Tässäpä pikku potilas unilla,
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti