.

.

maanantai 10. joulukuuta 2012

Helsinki Winner näyttely

Meillä oli viikonloppuna Kainon kanssa pieni lomareissu. Umppa sai jäädä viettämään laatuaikaa mummolassa Ykän ja Pirjon hellässä huomassa. =) On se ihanaa kun on hyvä ja luotettava hoitopaikka!

Näin rennosti Umppa oli viettänyt aikansa

Me siis Kainon kanssa hyppäsimme autoon itsenäisyyspäivänä ja suuntasimme Tamperee suuntaa ekaksi Tommin luo. Tommi oli ihanasti luvannu et päästään välissä hänen luo majaileen, ettei tarvii ajella iha kaikkia matkoja kerralla. =) Illasta saavuimme perille ja päästiin nukkuu ennen seuraavan päivän ajoa. Kaino tunnetusti kotiutui heti vaikka paikka olikin uusi. Hieman uima-allas jännitti, mut hetken tuumittua sen reunaa mentiin sit iha niinku aina olis ollu uima-altaita lattioilla! ; D

Aamulla sit saatii völliä pitkää sängyssä ennen ku piti  herätä. Tai pieni hälyyys oli... Pyysin Tommia päästään Kainon pihalle pissalle ennen ku lähtee töihin. Naapureita ei ole, mut ei ole aitaakaa ja kohta kuulin et "nyt se tais lähtee johonki ku ei näy". Ihmettelin moista ku Kaino ei koskaa lähde kauemmas. No ei ollu nytkään vaan oli löytyny etuovelta odottamassa sisäänpääsyä =D=D Fixu likka, vielä ku oppis soittaa ovikelloa ; )

Aamupalan jälkee lähdimme katsastaa lähitienoot. Aivan järjettömän idyllinen pikku kylä! Myönnettäköön et vois vakiasuinpaikkana käydä ympyrät pieniksi, mut ainakin nyt nautin. Vastaantulijat toivotteli huomenia jne. =D Näytin varmaa pelottavalta ku oli älytön kestohymy päällä. Löysimme siinä lenkkeillessä Suomen pisimmän riippusillan. Tietystihän se piti kokea eli käveltii se päästä päähän Kainon kanssa! =D Sillalla oli mittaa 228m ja se oli rakennettu vuonna 1948. Upeat maisemat.... =)

Tässäpä tyttö sillan toisessa päässä

Iltapäivällä lähdimme sitten kohti Helsinkiä Tommin palattua töistä. Ei sekään sujunut iha ongelmitta... Huomasin jättäneeni numerolapun kotiin!!!! O_o Onneksi puhelu Miialle (tyttöjen kasvattaja) ja sain kuulla ettei sillä väliä kunhan rekkarit on. =) Soitin vielä varuksi järjestäjille ja sain vahvistuksen. Mitä mä tekisinkää ilman Miiaa???? =D Onneksi oli kuski mukana, ku olin vielä autossakin ihan kuumeisen oloinen pikku paniikista =D =D Tommi siis lähti mukaan jeesaa meitä ja samalla jouluostoksille.

 Toisen epäonni on toisen onni. Saatiin huone messukeskuksen omasta hotellista kun Miialla oli yksi koirista sairastunut ja joutui tekeen näyttely reisuun ihan päiväseltään. Me siis saatiin nauttia lähihotellin etuisuuksista. Kaino tietty kotiutui hotelliinkin heti. Ei mikään ylläri! ; ) Tyttö sai jäädä levolle kun me suuntasimme sinne ostoksille (piti vielä löytää paita kehään =D ) ja syömään. Ei ollu tyttö liikahtanutkaan nojatuolista kun palasimme =D


Aamulla sitten heräsimme itse näyttelyyn. Saimme häkkejä viedessä kuulla että tuomari oli yönaikana muuttunut! No meille sinällään ihan sama ku en edes muistanu kuka meil piti olla =D Kehä oli alkanut jo 1000 mut Kainon kanssa tulimme paikalle 1030 jälkee ja saatii kuulla et tuomari oli TODELLA tiukka. Jakoi kaikkia laatumainintoja! Hieman ehdin jo miettiä et oliko vielä turhempi reissu kun alkuu miettiny, mut mitä vielä... Pikku Pömpömhän nappasi ERIn ja vielä sijoittuin valioluokan toiseksi saaden SAn! Ja vielä parasnattu kehässä pääsimme neljänniksi! WAU!!! Kohta viisi vuotiaalle synnyttäneelle nartulle hieno suoritus!!! =D Alkuu neiti ei esiintynyt ihan niin hyvin, mutta Kaino paransi kokoajan. Kasvattaja ryhmissä neito oli jo ihan pro ; D

Tässäpä me kehässä (kuvat Sari Marjamäki ja Anu Toivonen)


Kennel Lisbethin olikin tiukan tuomarin jäljiltä ainoa joka sai ryhmän kasaan. Ainoastaa "varakoira" Manu ei saanut vaadittavaa tulosta, joten haaveidemme mukaan saimme esittää valio sisarusparven messarissa. Tuloksena ROP kasvattaja ja KP!!! Onnea Miia!!!! Rivissä vasemmalta: FI CH Lisbethin Sweet Baron "Kauko" FI CH Lisbethin Sweet Sugar "Lady" FI & EE & SE TK 1 TK 2 Lisbethin Sweet Dream "Kaino" FI CH TK 1 Lisbethin Sweet Pie "Sylvi"


Tässä Kainon arvostelu. Anteeksi jo tässä vaiheessa hyvin mahdolliset kirjoitusvirheet =D Käsiala on hieman heikkoa arvostelussa ja mun ruotsin taito vielä heikompaa =D
Utmärkt typ, storlek och proportioner. Feminint välformat huvud. Kort nosparti och kraftigt underbett. Bra hals och överlinje. Tillräckliga vinklar. Utmärkt benstomme. Underlinjen konde vara stamare. Visas i något högt hull. Smoa rörelser. Bra päls, färg och mask.
Meidän tulos siis VAL ERI2 +SA PN4 + VARA-CACIB 

Näyttelyn jälkee Kaino pääsi hetkeksi koiraparkkiin levolle omaa möksään. En aijemmin ole käyttänyt moista palvelua kun aina ollu joku kaverina, mutta nyt kun yksin olin (Miian täytyi lähteä hoitaan potilasta kotiin, siksi ei jääty isoonkehäänkään) ja ajattelin pyörähtää katsomassa kojut. Kokemus oli todella positiivinen. Ruuhkaa ei ollut ja paikalla oli todella rauhallisia koiria. Pystyi jättämään tytön rauhalllisin mielin nukkumaan possunkorvan kanssa. Tuliaisiksi löytyi Kainole uusi hurtan talvimantteli ja 2 jätti hirvenluurullaa ja samanmoinen setti naudasta.

Umppa kävi luuhun heti kiinni kun päästiin kotiin =)

Ennen koiraparkkiin menoa olin hälyttäny Tommin taas apuun kantaa häkit ja tavarat autoon, joten ostosten jälkee pääsimme suuntaa Tampereelle päin takas. Tällä kertaa osasimme jo hakea Kainon aina etuovelta ulkoilun päätteeksi =D Ja taisipa Kaino saada kiedottua Tommin vahvasti tassunsa ympärille, sen verran jo Tommiakin runttaitiin ja mamia ei huomioitu ollenkaan! ; ) Kunnon yöunien jälkeen olikin mukavampi sitten sunnuntai aamuna hypätä Kainon kanssa autoon ja matkata kotia kohti.

Kiitokset vielä Miialle ja muille kehänlaita seurasta, Tommille yöpaikasta ja reissuavusta, oli ihana nähdä teitä kaikkia! =D

1 kommentti: