.

.

keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Kilttinä oltiin oltu jälleen!

Tytöt oli jälleen olleet superkiltisti kuluneen vuoden mikäli lahjasaaliiseen olisi uskomista! Mamiltahan ei kysytä... ; ) No mami voisi vahvistaa tämän väitteen, poissuljettuna muutamat hetket.....

Ekat lahjat tytöt saivat jo päivästä kun Markku kävi tuomassa paketit. Kaino tykkäsi enempi herkkupaketista ja Ume taas leluista. No tytöt osaa onneksi vaihtaa joten Kaino söi puolet Umpan purutikusta ja Umppa taas sai varastaa tädin palloeläimen. Palloeläimet onkin olleet kovassa käytössä joulunajan! Kuvassa toinen palloeläin pallonmallissa ja sisältä saa hienosti kaivettua tuollaisen karvaturrikan esiin. =)

Iltaa vietettiin sitten mummolassa ja paketteja tuli sieltäkin. Mummi oli varannu isot nakkipaketit kummallekkin tytölle ja paketitkin oli pukki tuonut. Näytti olevan paperit sävysävyyn pannan kanssa ; )

Paketeista paljastui ihanat leivokset tytöille. NAM!

Kainolla on oikeaoppinen luunkuljetusote hallussa, syöntitekniikassa oli alkuun opettelua

Sitä vastoin Ume tiesi tasan miten leivos tuhotaan! =) Ekaksi irroitettiin koristeet ja sit itse kakun kimppuun!

 Ja kun herkuttelun makuun päästiin... ; D Ei vaiten!! =D Kaino sai mammailla oikein tunteella kun paikalla oli myös Niilo. Kovasti tuntui mammakoira pienokaisesta tykkäävän. Eikä poikakaan ollut karvanaamasta moksiskaan! Kohta on Kainolla jytä kaveri palloa heittelemässä ; )
Umppakin kävi tuttavuutta hieromassa Niilon kanssa, mutta suhtautui poikaan vähemman intohimoisesti kuin tätinsä. =)  Välillä käytiin vain tarkistamassa et mikäs käärö se siinä olikaan.

Yöllä kun päästiin kotiin oli vielä parit paketit odottamassa tyttöjä! Pirretätiltä saatiin naminami herkkuja ja possut!! No Umppa oli sitä mieltä että possut täytyy suolistaa heti tuoreeltaa.. Ja Mökökin oli muistanut tyttöjä isoilla herkkupusseilla. Niitä ollaankin nyt pyhien aikana tuhottu.


Ja jouluhan huipentui tytöillä kuvaustuokioon. Kaino oli hukannu oman sisäisen supermallinsa ja mökötti suurimmanosan ajasta eikä oikein ollut yhteistyökykyinen. Mahtaakohan useamman päivän treffiputki Mökön kaa painaa jo tassuissa? ; D Umppa sitävastoin oli oikeinyhteistyökykyinen! Joskus näinkin päin. Nyt vaan malttamattomana odotetaan julkaistavia kuvia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti