.

.

lauantai 12. tammikuuta 2013

Kajaanin kv näyttely

Meillähän on ihan tää näytely homma lähteny hanskasta ku taas käytiin tyttöjen kaa kehässä ; ) Tälläkertaa pääsi Umppakin mukaan. Tuomarina oli Vojislav Al Daghistan Serbiasta, joka oli hmmmmmm.... hivenen omalaatuinen =) Molemmat tytöt esiintyivät kauniisti, mitä nyt Kaino hieman energisesti kun olikin yksi koira pois avoimesta niin jouduin koira kaa suoraa häkistä kehään. Takki pois ja menoksi. Kainon tuntien oltii kyllä sitten taas tulta ja tappuraa! ; D

Ekana vuorossa oli Umppa piiiiiiiiiiiiiitkän tauon jälkeen. Hienosti tyttö oli isossa humisevassa hallissa ja jaksoi jopa hieman posettaakkin ;) Kehä oli surkean pieni joka rennon letkeällä tyylilä harppovalle Umpalle kyllä sopi hyvin, toisi kun Kainolle (olin sutia nurin kun piti niin pientä ympyrää pyöriä). Tuomari oli aikas nuori joka ikävä kyllä näkyi... Selkeästi hieman aristeli koiria (ei uskaltanu kunnolla esim koskea) ja Umppaa melkeempä pelkäsi! O_o Syynä oli Umpan jouluinen hotspotti poskessa! Tuomari kysyi että onko tämä koira tapellut!!!! Sanoin että "hotspot jouluna" ja edellee näytti ettei ihan ollu kartalla, joten tarkensi että "tulehdus". No siirryttyään takaosaan ja nähtyään polven arven hän kysyi seuraavana että "tappeleeko tämä koira useinkin?" Luulin jo hetken, että ihan vitsinä sanoi, mutta ei! Tosissaan tuntui olevan =D =D= D Yritin täsmentää ettei Umppaa iso sydämmisempää koiraa löydy päältä maan, mutta selkeästi hän oli päättänyt että remmin päässä oli raivoisa hurtta. =D Hassua ettei tuomarin eteen ole koskaan saapunut ristisideleikattua koiraa.... No arvostelun saneltuaan hän saapui vielä painottamaan kuinka tuon tuon näköisen koiran kehään joka ei ole show kunnossa. Yritin selittää, että koira kaipaa treeniä tälläisista tilanteista ja hän katsoi minua kuin hullua. =D No ehkäpä muualla maailmalla näytelyt on enempi showta, kun taas täällä se on suurimmalle osalle yksi harrastus muiden joukossa. No reissu päätyi loistavaan kommenttiin, "vaikka koira on erittäin  upea, joutuu hän sakottamaan näistä edellä mainituista asioista". Tässä kohdin olin varma että saamme Tn (tyydyttävä) tai EVAn (ei voida arvostella)... Mutta ei.... Erinomaine tuli, mutta "ei enempää tälläkertaa" =D Umppa ei noita ERIjä ole kauhean montaa aijemmin saanut! =D

Umpan arvostelu:
Full and complete bite. Nice female head. Good width of the head. Nice cheeks. Good front. Good deep chest. Correct in movement.
AVO ERI1

Kainon kohdalla draamaa oli vähemän. No "yllättäen" tisseistä kysyi, että "milloin pennut olleet?". Muuten kehui koiraa ja paras narttu kehässä mietti pitkään ja juoksutti rinnakkain ja sanoi päätösken olleen vaikea, koska pitää molemmista koirista. Kainon eduksi oli koko ja massa, mutta tissit häiritsi. Samoin ilmeisesti mamin arkinen asu (villapaita ja farkut) koska sanoin kisakumppanin "presentation" olevan parempi ja koska kyse on kisasta vain yksi voi voittaa. =) No en voinut inttää asiasta vastaan ;D Onnittelut vain voittajalle!! No me päästiin sitten ajoissa kotiinpäin ajeleen, mikä olikin salainen haave!

Kainon arvostelu:
Full and complete bite. Nice, strong  female head. Well set neck. Strong topline. Correct angulation. Nice temperament. Well prepared for the show.
VAL ERI 2 + SA PN2 ja vara-cacib

Olin kyllä Kainoon taas super tyytyväinen. Vaikka tosiaan virtaa oli ihan riittämiin jaksoi tyttö seisoa todella hienosti. Edes kinttuja ei tarvinnu korjailla ku parikertaa takaa ja ryhti oli upea ihan vapaana seisten! Josko ensi kerrallakin kokeillaa tätä suoraan häkistä kehään metodia ;D Parkkiksella vielä otettiin lyhyet TOKOt. Seuraaminen oli ihan mielettömän hieno, varsinki ongelmana olleet täyskäännökset!!!! Liikkeestä istuminen sujui toiseen suuntaa loistavasti ja toiseen taas tuli vikaliikkeitä. En tiedä johtuiko se pienestä alamäestä ku ylämäkeen onnistui =) Kaukot ei kestäny vielä ohi käveleviä ihmisiä, mutta kun häiriötä ei ollu oli ne hyvät. Sitten vaan lenkin kautta kotimatkalle ja nukkumaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti