.

.

maanantai 1. heinäkuuta 2013

Sataa sataa ropisee...

Kelit muuttuivat sitten helteistä sateiksi ja meillä lenkkeily on mamille kauhun täyteistä... Pelottaa nii vietävästi kastella tyttöjä ettei hotspot vaan syttyisi uudelleen! No josko se huoli olisi takana päin, sen verran on tytöt jo olleet virkkuina.

Tällä viikkoa tytöillä onkin tiedossa vastuullinen tehtävä liikuttaa Mököä. =) Eilen jo kävimme Mökön hakemaan lenkille sateiseen metsään. Hassua kuinka se kolme koiraa tuntuu vain niin sopivalta määrältä siinä jaloissa pyörimässä... ;) Ehkä tuo fiilis johtui vain siitä että kaikki kolme osasivat käyttäytyä mallikelpoisesti. No Mökö joutui kerran pikku jäähylle, kun metsän hajut voittivat ja herra lähti omille reiteille. Normaalisti kun Kaisan kanssa Mököllä on hieman väljemmät puitteet liikkua, mutta kun kyseessä ei ole oma koira halusin olla näkökontaktissa kokoajan. =) No loppulenkki sujuikin taas yhtä hienosti kuin alkulenkkikin!

Tässäpä illan kokoonpano. Kuva on kyllä luvattoman suttuinen kun keli tosiaan oli hyvinkin harmaa ja kännyn kamera mitä surkein.Hyttyset ei tällä reissulla kiusanneet tyttöjä niin pahasti kun vihdoin löysin jotain karkoitetta. Olikin aika hakeminen tänäkesänä löytää. Mitä normaalisti olen tytöille ostanut ei tänä kesänä nyt saanut ja tuntui että kaikki koiraliikkeet ja hevosliikkeet myivät ei oota. No onneksi löysin jonkun hevosten kesäsprayn joka on pääasiassa tarkoitettu puremien hoitoon, mutta karkoittaa samalla hyttysiä. Nyt meillä on ihanan tervaisen tuoksuisia koiria talossa. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti