.

.

sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Synttärikemut rannassa


 Tässäpä kuvasaldoa Umpan pippaloista rantsusta. Taas oli tytöillä monenmoista puuhaa biitsillä, mutta välillä muistettiin lepäillä ja posettaakkin. Perus settiä siis jälleen kyseessä.

Eka kuva ei niin hieno ole, mutta pakko oli laittaa... really tuo perheen vanhempi narttu ei aina myöskään käy ihan täysillä tai sitten kierroksia on liikaa... Neito päätti piehtäroida rantakivissä! O_o Varmaankin hieroi mukavasti selkälihaksia... Jopa Umppa äimistelee moista puuhaa!
 No en tiedä oliko syy tässä... Jotain tuollaista etovaa rantalimaa siel oli... turha varmaan mainita kuin herkullista se pimatsujen mielestä oli!
 Tietysti mukaan mahtuu se synttäri posetustkin.
 Ja sitä jyutää. Sankari on siis tuo ilvampi tapaus.
 Täti päätti valilla painaa päändä risukkoon, käy se risukasakin tyynystä.
 Joskus mukaan vaan nyt tarttuu jotain ylimääräistä. =)
 Rannalla alkaa onneksi paarmat jo pikkuhiljaa kadota. Muutama inha otus vielä näkyi.
 Kaino on enempi hurjapää ja kiipeili kivenpäälle, ilmeisesti turvaan riehuvaa synttärisankaria. Tosin kyseinen korokkeelle nousu sai Umpan entistä enempi sekaisin. ;)
 Ja olikos se joku sanonta vuorista ja tulemisista. No jokatauksessa keinot on monet saada tätsy leikkiin mukaan.Vielä pienet hehkutukset treeneistä. Nyt kesällä treenejä ei ehkä lukumääräisesti ole niin paljoa, mutta sitäkin parempia hetkiä ollut määrän sijasta. Ennen kemuilua otettiin Kainon kanssa hieman kaukoja ja luoksetuloa. Helteestä huolimatta molemmat toimi ihan ok! Tässähän alkaa kisakuume sopivasti heräillä syksyä kohden kun mennään... Nak nak täytynee koputtaa puuta ettei vaan liialla hehkutuksella pilata kaikkea. =D Mutta oli se vain hieno hetki, kun helteestä huolimatta luoksetulon tehtiin laukalla ja toppikin onnnistui. Onneksi kerrankin maltoin jättää sitten loppuosan pois ja palkata tästä. Otimme sitten maahanmenon kierronkautta ja sekin oli ok. Tosin kiertämällä molemmat kyllä aina tuppaa onnistumaan. Kaikesta sitä keksiikin valittamista... :P Kaukoissa otettiin vain eka nousuja 15 metrin matkalta ja taisipa kaikki onnistua ekalla. No vieäkö saadaan seiso-istu kuntoon niin hyvä tästäkin tulee.

Umppa taas sai kuluvalla viikolla toimia terapia koirana. Kainon treenien jälkeen kun palailimme lenkiltä autolle käytiin meiltä kysyyn josko jompi kumpi voisi toimia apuna kun eräs nuorikoira oli päättänyt että isot koirat ovat hirrrrmuisen kamalia. No kyseiseen tehtävään Ume on täydellinen valinta. Alkuun näytti, että mitähän tästä tulee, kun toinen oli niin kiihkona karkoittamassa karmeaa jättiläistä ja jättiläinen oli kiihkona menossa leikkimään. =D No noin 15 min kävelun jälkeen homma oli jo huomattavasti rauhallisempi! Voisi jopa väittää uuden ystävyyden alun koittaneen. Saa nähdä törmäämmekö kyseiseen koiruuteen tulevaisuudessa ja Ume saisi terapioida homman lopppuun asti. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti