.

.

maanantai 23. marraskuuta 2015

Vipa päivä

Onneksi töiden puolesta torstai oli lyhyt niin meille jäi paljon laatuaikaa puuhastella yhdessä. Tietysti aamulla suunnattiin piiiitkälle mylläyslenkille metsään meidän tutulle vakireitille. Harmi että keli oli todella tuhruinen ei meidän mylläys kuvat olleet kauhean hyviä... mutta paljon muita muistoja tuli ikuistettua!

No onneksi sentään yksi termiittikuva tuli ;D Voi Täppiäinen....

Tietysti posekuvia räpsin varmaan miljuuna.. no kymmeniä kuitenkin. Tässä eka setistä. himpun taivaalla pörrännyt lentokone sotkiposetukset.


Mutta sentäs yksi kohtuu onnistunut...

Kunnes Täpälle tuli muuta mieleen. =D

Väliin muuta puuhaa kun tuo posetus on tunnetusti rankkaa!

Mutta sitten olikin jo ammattilaismeininkiä.

Tai jokin sielläkin häiritsi nuorison keskittymistä.

Ja loppu pönötykset!

Ps. Kaino oli mukana eikä sitä ole jälkeenpäin lisätty kuviin. ;D Ei paljon rvalle ilme ole värähtänyt!

Ja pikku paljastus kulisseista... Ume päätti istua sitten kannon päällä. =D =D

Kotona Täpän hypvoosipallot vapautettiin varastosta. Nää kun olivat olleet piilossa kun poika alkoi käydä niin kierroksillä näistä. Vipa päivänä ei ollu enää mitää väliä ja poika sai hypnotisoitua ihan rauhassa ja kerätä kierroksia. Näiden parissa sit viihdyttiinkin pitkä tovi pihalla kunnes mamille tuli töihin lähtö.


Illalla käytiin sitten reipas tunti käveleen ja treenaan ja poika oli super kiltti. Tuntui todella pahalta... samantien iski katumus päätökseen yms. mutta onneksi järki ja ystävien tuki sai mielen pysyyn lujana. Pojalla ei ollut asiat enään hyvin ja oli aika päästää pieni kotipellon laidalle kirmailemaan... Ikävä on vielä kauhean iso ja talo tuntuu niin tyhjältä ja hiljaiselta. Aikaakin on aivan liikaa... Onneksi pimut on pitämässä arjenrutiineja yllä ja jo sunnuntain treeneissä tunsi kuinka päätuulettui ja elämä jatkuu... Täpä opetti lyhyestä vierailustaa huolimatta mulle aivan äärettömän paljon. treenipuolelta tottakai, mutta jos Neksun kanssa opin koirien käytöksestä hirmuisen määrän, opetti Täpä minulle ihmisistä ja heidän käytöksestään äärettömän paljon. Tärpällä oli iso tarkoitus mun elämässä ja ikuinen paikka sydämessä.

Iso kiitos vielä ystäville ja ennenkaikkea kasvattajalle tuesta ja avusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti