.

.

tiistai 15. joulukuuta 2015

Ei pentukuumeisille!

Jos toiset viikot on ihan täynnä kaikkee ettei ehdi päivittää sitä mukaan, on toiset viikot taas toinen ääripää! =D Viimeviikko oli kyllä koiravinkkelistä TYLSÄ. Meillä ei siis oikeen tapahtunu mitään. Ohjattuja treenejä ei ollu ja oltiin superlaiskoja treenaan ihan itekseen. Onneksi viikonloppuna alkoi sitten tapahtua niin on jotain blogiin kirjoitettavaakin. ;)

Lauantaina mä hyppäsin ihan yksin autoon ja matka kohti Alpuaa. Voi ihanuus mitä siellä olikaan, pentuset!!! Kävin siis itseäni kiusaamassa ikiihanilla pikku malinöösseillä. Mun sydän ei kestä noita otuksia. Ikävä kyllä oma elämäntilanne ei nyt anna myöten oikeen millään saralla ottaa pentua itselle niin se haave taas siirtyy hetkeksi eteenpäin. Tosin kasvattajalla olisi ollut ratkaisu kaikkiin ongelmiin! ;D En muista milloin olis kasvattajan luona saanut näin tomerasti vakuuttaa olevansa todella huono vaihtoehto pennulle kodiksi. =DRuoka-aikaan oli kauhea säpinä kehässä, mutta ei aikaakaan kun jo unet maistuivat. mä oisin voinut olla tuolla ikuisuuden rapsuttelemassa vintiöitä vaikka mun villasukat kera varpaiden sekä tukka sai aikamoista kyytiä! Paitsi mun suosikki poika oli maailaman kiltein ja ihanain ja ja ja ja kyllä oli tukkaa olla sanomatta "joo otan".

Ja tässä se mun rakkauspakkaus "Raivo". Annoin jo pahaenteisesti nimenkin pikku miehelle... ;D Miian mukaan poika oli täpäkkä ja musta se oli kyl kokoajan mitä rauhallisin ja ihanin!!!!

Siis hän ei voi olla muuta kuin söpis ja ihana!


Kotiin kun viimein pääsin oli pimuilla asiaa!!! Kyllä vaatteet haisteltiin TODELLA tarkkaan ja moneen kertaan. Kaikku varmaan huokaisi helpotuksesta kun ketään ei ollut mukana. Umppa taisi taas himpun masentua, kun kovasti Ume sitä omaa personal traineria kaipailisi!

Kait se on pakko vielä loppuun mainita että ollaan käyty treenaamassakin. Sunnuntaina activella ja tiistai aamuna ihan itsekseen hallilla. Kaino on ollu super mahtava! Välillä käy se pelottava ajatus mielessä "entä jos kuitenkin", mutta kyllä me taidetaan tossa rallyssa pysyä. Nyt teho treenissä on olu peruutus joka alkaa olla jo parhaillaan ihan suoraa ja sitten se oikealle hakeutuminen joka välillä menee just nappii ja sit taas ei. Suoraan kaikku jo osaa hienosti ja tekee kaikki tokotemput ja rallymoovsit molemmin puolin, muta käännökset viel hakee paikkaa... Tai sit mulla on se kuuluisa tokonillitysvaihde päällä! =P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti