.

.

tiistai 5. tammikuuta 2016

Meno ei muutu vaikka vuosi vaihtuu


Se olis jälleen yksi vuosi takana ja toinen edessä. Pidämme peukkuja että tulevasta vuodesta saataisiiin yhtä tapahtumarikas ja ihana kuin menneestäkin. Tietysti niitä ikäviäkin asioita tapahtui, mutta uskon että kaikella on tarkoituksensa. Mutta asiaan eli pimuihin. Pyhät me vaan rötvättiin pimujen kaa, syötiin herkkuja ähkyyn asti ja laiskoteltiin sohvalla! Joululahjat oli nyt erittäin onnistuneet pimuista. Kaikku on lepuuttanut päätään Pirre-tädin hommaamilla tyynyillä ja Umppa hoivannut Puheja oikein antaumuksella. Tosin taitaa olla piilevä pelko alkavista juoksuista kun yhteistyökykykin on välillä kateissa... ;)


Uutta vuotta me tietysti vähän juhlittiinkin. Pimut xtra herkuilla ja mami lähti  ihan yöjuoksuun. Onneksi nyt in se tilanne ettei kumpikaan pimuista välitä raketeista ollenkaan. Illallakin käytiin pissilla ulkona ihan normaalisti. Eka pamausta kuunneltiin ja sitten kohautettiin olkia ja jatkettiin normi puuhia. Varulta jätin yöllä telkkarit ja valot päälle, mutta lähtiessä mietin josko ne häiritsee enempi. =D Tietty ajanhengen mukaisesti me napsittiin selfietä kun koko narttulauma oli juhla lookissa. Tosin pimuillahan on juhlalook aina! ;D


Varma vuodenvaihteenmerkki on meillä ollut auton hajoaminen eikä tämäkään vuosi tuonut poikkeusta! Sinne se jäi keskustaan eikä suostunut käynnistymään. Nyt vosi jo melkein peukuttaa ettei se käynnistyisikään niin saataisiin kunnon motivaatio alkaa metsästään uutta autoa meille. ;) Onneksi saatiin taas pimujen mummilasta laina-auto käyttöön jotta päästiin sunnuntaina vetäseen ratatreenit hallille. Kaikku oli ihan super, suorastaan liekeissä! Mamin vain taas töpeksi jotain ihme säätöjä niin puolessavälissä tuli sotkua, mutta tosiaan täysiä ohjausvirheitä! Himpun olin itse liekeissä kun spiraali meni hienosti vaikka seuraamispuoli oli oikea!!! Kyllä se tästä alkaa taas meillä iloksi tää harrastaminen muuttua... =D Meillä kyllä on aina hauskaa Rallytellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti