.

.

sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Kannuksen Rallyt

 Ja taas me kaasuteltiin Kainon kanssa virallisissa kisoissa. Kaino näytti jälleenkerrran epäilijöille, ettei lähestyvät 8v synttärit paina muorin tassuissa tippaakaan! Tuloksena oli VOI 96/100 pistettä, luokka voitto, ja koulutustunnus RTK3. =D

Tässä voittaja palkintojensa kera. 

Ja tässä rata:
Rata oli tällä kertaa ihanan selkeä ja helppo, mutta kuten yleensä siinä helpossa ne virheet sitten korostuu. Rataan tutustuessa ajattelin että nyt ihan vain rauhassa hengitellen rata läpi koska Kaikku osaa kaiken. No kuinkas taas kävikään. Ennen omaa vuoroa huomaan hinkaavani noita perusasentoihin tuloja huonolla menestyksellä ja Kaikku oli jo aikas boooooriiiinnnnggggggg!!!! Lähtökyltillä sitten se sydän hakkasi ja maailma sumeni- ;D Alun takeltelujen jälkeen homma lähti rullaan. 1 virheet kylteillä nro 1 ja 2 sekä 12 ja 13. Tuomarin kommenteissa oli tällä kertaa teksti: Huiput vihjesanat! Taitava koira :) Upea suoritus. Tuomarina toimi Tytti Lintenhofer ja hänellä oli kehässä myös harjoittelija arvostelijakin.

Ja tuloslista:

On se vaan työlästä voittaa ja saada koulari. ;D Aamun sitten leipasin herkut treenikamuille illan treeneihin. Meillä on täällä suuntaa perinne etä noista koulareista ja menestyksestä yleensäkin lahjotaan treenikaverit ja koutsit!2 kommenttia: