.

.

perjantai 23. syyskuuta 2016

Kaaosta ja kiirettä

Nyt on taasmmenty tukkaputkella oikein kunnolla...huoh... mutta valoa tunnelin päässä muutaman viikon jälkeen. =) Lisäksi meillä vanhemmat nartut on ollu kipeinä. Kainolla liikkeet epäpuhtaat ja mamilla ääni ollu pois jo toista viikkoa. En olis halunnutkaan treenata ja urheilla... Mut Paten peruslenkeistä ei oo voinu tinkiä. Koitin ihan treenatakkin,muta pikku malinöös koitti onneaan kun käskyjä kuiskailtiin. Mutta ääntä tai ei, se PRKL kyl aina saadaan kuuluviin. ;D Plussaa et nyt se merkinkierto osataan vaikka välillä olis mitä häiriötä!

Onneksi tietyt asiat pysyy ennallaan vaikka kaaosta olisikin. Söpispari Umpsi ja Pate. Nää on niin erottamattomia nykyisin. Jakaahan söpikset huoneenkin nykyisin. Pate joutui luopumaan omastaan talven ajaksi.


Kaikku-Viekku pääsi maanantaina käymään lääkärissä. Mummon liikkeet on nyt muutaman vkn olleet hyvästä huonoon ja kaikkea siltä väliltä. Mitään vikaa ei onneksi öytynyt et nyt vain seuraillaan. kipulääkkeitä ei voida kuiten antaa/kokeilla kun maksa-arvot on mitä on. Korkealla olivat edelleen kun otettiin testit, mutta pysyneet onneksi kohtuu samana kuin 1,5 vuotta sitten kun viimeksi otettu kontrolli. Nyt mummon kanssa lepoa ja tasaista lyhyttä lenkkeilyä. Mummo oli taas elementissään lääkärissä. Häntä jaksoi heilua aina kun ihmisiänäkyi! =)

Ja kun ei näkyny oli tylsää ja mälsää.
 Pakolliset herkku shoppailut... Mami oli vain tyly ja mitään ei ostettu mukaan.

loppuun vielä lisää söpölyä. Pate alkanut päästä jyvälle talontavoista... ;D Näin ihanaa telkun katsomis seuraa saan välillä. Tai itseasiassa silloin kun Mummi päättää et paikka olis vapaana. Toi kun on mummoille varattu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti