.

.

lauantai 3. syyskuuta 2016

Postimies on pätevä


Tänään käytiin Paten kanssa kokeilee kuinka rallyt sujuu meiltä. Ja tuttuun tapaan postimies oli äärimmäisen pätevä. Tuloksena 100 pistettä ja voitto. Voitto meni kyllä tiukille sillä taso oli huippu ja täysiä pisteitä oli 4 kpl! Paten aika oli nopein niin se ratkaisi mitallin värin.

Tässä alokasluokan rata

Tuomarina kisoissa oli Tytti Litenhofer ja Pate sai paljon kehuja. Arvostelulappuun oli kirjoitettu erikseen kyltin 6 kohdalle "hieno". Kommenteissa luki "Hienoa yhteistyötä. Koiralla erinomainen kehonkäyttö. Vaikka seuraa tiiviisti, ei ahdistele ohjaajaa. Hieno suoritus! Niin ja se aika oli 1.35.25.

Kainokin oli tietysti ilmoitettu mukaan kaasutteleen mutta mummo-koiran liikkeet on ollu nyt viikon vähän epäpuhtaat niin mummo jäi kotiin lepäämään. Harmi koska Tytin suunnittelema mestariluokanrata oli taas todella mukava ja just Kainolle passeli.

Ja koska kyse on minusta ei hommat aina mene ihan putkeen. .. Vihdoin on saatu uusi auto perheeseen mutta se on ollut enempi huollossa ku käytössä  =/ Nyt ollaan ajettu sit isän 80-luvun maasturilla. Ja kun valot toimii manuaalisesti ilman varoitus äänimerkkiä niin arvata saattaa kenellä oli jääny kisa paniikissa valot päälle ja lähtiessä akku tyhjä.  Huoh... no onneksi on maailman ihanin ja ymmärtäväisin isi joka tuli pelastamaan.  Ja vaikka hetken joutu odottaa ei se haitannut kun kyllähän koirakentänlaidalla aina viihtyy. =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti