.

.

tiistai 29. marraskuuta 2016

Vauhti viikot

Meillä täällä pohjoisessa sujahtaa päivät ja viikot todella nopeaa ohi! Hyvä jos itsekkään pysyy mukana missä ja milloin mitäkin on. Pate on seuramiehen elkein pitäny mulle seuraa töissä.  Tai no pate on köllinyt autossa kun mami on tienannut harrastus ja luurahoja  ;) Mutta tietysti pikku kövelyt ja treenit cityssä piristää maminkin työpäivää kummasti.

Cityilyn vastapainoksi ollaa ehditty myös metsään. Aika harvinaista herkkya jo tässä kohden vuotta kun pimeää alkaa olla 24/7... Onneksi on kuitenkin lunta piristämässä, pakkasta ei niin paljon kaivattaisi.

Metsästä löytyy kaikkea kivaa. Mummo löysi mahtavan hajun ja Pate kepin.
Umpsilla taitaa olla kestona minä hukassa... ;D et keskitytään sen löytämiseen!
Onneksi on Pate joka pitää Umpsista huolen. Nää kaks on niin rakkaus pakkauksia!!!!
Umpsi siis löysi pikku avustuksella oman sisäisen malinöössin ja liike jatkui täysillä. Niin lujaa että taisi Patella mennä ny Ume hukkaan.
Vauhti tarttui myös mummoon joka on edelleenollut treeneissä niin huippu vireessä ja vauhdikas. Lisäksi ollaan saatu ne korvat ja keskittyminenkin mukaan!

Pakolliset posetukset. Pate alkaa jo päästä jyvälle tästäkin touhusta...Kun päivät on kireisiä pitää illalla koittaa ottaa vähän laatuaikaa yhdessä. Missäs muualla se onistuu parhaiten kun kotisohvalla... ja nimenomaan ihmistensohvalla missä yleensä ei ole lupa olla. Pikku malinoiskin osaa jo olla näin hellä mamin kanssa. Ja kyllä malinois oli liikkumatta ainakin kuvanoton ajan. =D

Mummo taas haluaa olla ihan liki... tai sitten mummo valtaa vain tilaa ja savustaa mamia pois. ;D

Umpsi on Umpsi. Eli kaunis ja upea. Sohvallakin nti on niin coooool.

Koissut sydän mummola! Jopa Pate rauhottuu mummolassa unille. Pimut jo tietää että mummolassa syödään herkkuja ja vietetään laatuaikaa rapsuja saaden ja unia tuhistaen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti