.

.

tiistai 20. kesäkuuta 2017

Shelttien rallyt

 Eilen käytiin mummokoiran kanssa taas kaasuttelemassa ja tällä kertaa meidän kisat meni vähän humpsutteluksi. Tai Kaino oli tietysti upee supersankari, mutta mami ei. ;D Kenttä oli vähän upottava paikka paikoin ja niin taas kävi että kyltti nro2 esteen rima tuli alas. Näin kuinka Kaino oikein tömähti ja jumahti siihen ponnistuskohtaan kun vähän laiskasti ponnisti. No kun 10 pistettä tuli päätin sit rallatella radan loppuun ja niin taisi mummokin. ;) Mutta ne isoimmat miinukset hommasin minä esim peruutuksessa tuli 4 askelta. Se lähti vähän huonosti liikkeelle niin tuli sit otettua 1 korjaus askel. No mummo kyl mokasi sit normi peruutuksen. Eteentulo meni vinoksi niin kaikku lähti peruuttaa mut ilme oli ettei näin vinossa pysty!!! Tai oisiko mummo ollu niin fixu et älysi et sillä linjalla mennään kohta kehänauhan yli... Otin uusiksi mut yhtä tahmeaa oli niin jätin suosiolla vajaaksi kunhan ilme oli vielä loisto , tosin pakko mainita et eilen tehtii loisto peruutukset. Uusimisia tuli vielä 1 lisää enkä palannut oikeaan kohtaa joten siitäkin ropisi niitä miinuksia. Mutta olin niin Super ylpeä että tuo 9.5v mummo toimi vielä helteessä!!!! Ei muuten toiminu nuorena ;D

Jos kisat ei ihan menny putkee niin meidän selfie meni.  =D Mummo on tässäkin asiassa niin ajanhengessä mukana. En tiedä... mut tuo koira on niin upea ja mahtava!
 Tietysti meillä oli postimieskin mukana reissussa ja Postari lohdutti mamia ettei se kato ole niin vakavaa. Postarin ilme alkaa seuratessa olla jo niin kiva että vakavasti miettinyt jo kisoja... ehkä se olis jo aika. ;)

Ajanhengestä puheenollen ollaan me koirien kaa laitettu instagram eli nopeammin päivittyviä kuvia meidän elämästä löytyy sieltä nimellä sanigrrr.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti