.

.

maanantai 7. elokuuta 2017

Huikee viikonloppu

Meidän perhe se ei paikoillaan montaa päivää pysy vaan taas mentiin. Perjantaina pakattiin taas kimpsut ja kampsut autoon ja keula kohti Tamperetta. Jos oltaisiin lähtiessä tiedetty millaisiin puitteisiin ja maisemiin me lopulta päädyimme, oisin saattanut hypätä autoon jo aamulla ennen kukonlaulua! Mikä ihana akkujenlatauspiste ennen misseilyä. Saimme yösijan ystäväni vanhempien mökiltä ja aaaahhhh... Nyt on kesän toive mökkeilystä täytetty. Koirat saivat nauttia maisemista ja vapaana pihalla kirmaamisesta täysin rinnoin ja tassuin. Mikä parasta seuraa ja rapsuttajia riitti jatkuvasti.
Reissun päämäärä oli Helsinki ja rodun erikoisnäyttely. Päivä oli sateinen ja mun flunssa vain pahempi ja pahempi, mutta mitä sitä nainen äänellä tekee. ;P Kehästä ei ole kuvia, mutta tässä edes jonkinlainen posetuskuva. Tuomarina olii Jane Stockman englannista. Ja hui kuinka mahtavan arvostelun hän kirjoittikaan.
Arvostelu: Red. Good head proportion. Nice expression. Good underjaw. Strong neck and front. Well balanced troughout. Good highquarters. Moved with ease. 

Tuloksena ERI ja SA ja ROP-VET.
Tuomarilta saimme lahjaksi upean liinan. Mahtava muisto mahtavasta päivästä. Harmi etten omista kuvaa meidän kisakumppanista. Upea ja pirteä kohta 11 vuotta täyttävä Bullgrin´s Double Trouble! Tää mummo se veti kunnon hurlumheit kehässä katsojien ihastukseksi. Olin myyty!
Pakollinen pusukuva mummon kanssa... Ihan niinkuin Kainoa vähän jo yököttäis nää pussailut...
Ja huh huh mikä pommi loppupäivään. Meidän mummokoira nappasi vielä BEST IN SHOW VETERANin paikan. WUHUUUUUU!!!! Mutta nyt jäämme hetkeksi misseily lomalle. Josko loppuvuodesta sitten messariin mikäli mummo on vielä moisessa iskussa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti