.

.

torstai 31. elokuuta 2017

Vähän niinku ulkomailla olis!


Alkuun ihan kotoisat horsmaposetukset. Tässä ei kummempaa ulkomaafiilistä ole... Jos ei Postarin rennon letkeää haukottelua lasketa. Lomalla kun saa laiskotella.
Vähän komistelua tähän väliin. Edelleen pakko sano, että upeita ovat vaikka omia ovatkin.
Mutta sitten villinlännenmaisemiin. Kyllä näin upeat maisemat on meidän perus hiekkakuoppalenkkireissulla. Hetken voisi kuvitella olevansa atlantin toisella puolella.

Mummolla löytyy vielä potkua hypähdellä mättähältä...tai siis hiekkakasalta toiselle hyvinkin näppärästi. Ei uskoisi 10 v synttäreiden kolkuttelevan ovella.

Ja kyyyyllllä. Mami sai taas idean. Kui hyvän onkin sitten toinen kysymys, mutta onhan tääkin vähän erilainen pose. ;D Milloinkohan noi tekee lakon mulle. Patekin alkanut oppia, että nopeeta vaan hollille ja poset kehiin niin pääsee taas uusiin seikkailuhin. Alussa kun poika vähän oli sitä mieltä että nää on noiden narttujen hommaa... Tainnu tytöt laittaa puhuttelun päälle koska nyt menee jo näin mallikkaasti. Umpsi kun jaksoi jumia useamman vuoden vastaan, mutta viimeisinä aikoina oli hyvinkin ammattimainen supermalli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti