.

.

lauantai 16. syyskuuta 2017

Muhoksen TOKOt


Tänään käytii Paten kaa sellaset ylläri tokokisat... Kaikin puolin... huokaus. Itse kisaan päästiin eilen kun oli tullut peruutus ja koe oli täynnä ylläreitä by Postimies. Osa onneksi äärimmäisen positiivisia aivopierujen paikkauksia ja yksi alta riman, hyppynouto meni nollille!!!! O_o Tuomarina kokeessa oli uusi tuttavuus meille Henna Hautakoski. Tykkäsin kyllä, tiukka , mutta osasi perustella antamansa miinukset. Ehkäpä häneltä saatua seuraamisen 10 pistettä jaksan hehkuttaa hetken! No siinä tuli päivän kohokohta, seuraaminen. Ei minkäänlaista kiihkoilua, painamista, auraamista, vireenvaihtelua. ei mitään ylimääräistä! WOW! Tunne oli eufoorinen. Ehkä tää alkaa jo sujua meiltä.

Päivän pisteet tässä:
Paikkis: 10p (oli käännellyt päätään, mutta se on sallittua)
Seuraamien 10p (tuomari jaksoi hehkuttaa tasaisuutta!)
L: 8 (jep jep... ekat ylläri pyllärit. Seisomisessa otettiin askelia kun menin ohi ja maahan meno sairaan vino... Paluu jonnekkin vireiden helvettiin)
Luoksetulo: 8 (paska toppi ja pikku "Viuuuuu" vinkaisu toisen osan lähdössä)
Ruutu: 9.5 (Olin jo varma että tekee samat kuin Kuusamossa kun kuikuili luoksetulon lähtöön. Oli taas sama liikkuri niin samat liikesuorituskaaviot. Mutta hyvin veti kerrankin suoraan, toppi + maa oli itseltä vähän hätäinen, mutta onneksi Postari kuittasi homman. Tuo puolikas miinus tuli kun juostessa nuuhkaisi maata)
Ohjattu: 9 (teki todella tiukan käännöksen vasemmalle, näitä kun on nyt tehty ja paljon, ja hetken oli kapula hukassa. Hyvin kuiten korjasi liikeradan kapulalle ja toi hienosti. -1 tuli tuosta ei suorasta liikkumisesta)
Tunnari: 8 (veti suoraan sinne missä ohjatun kapula oli ollut, kun liikkeet tehtiin samasta paikasta. Tuli vähän matkaa mua kohden ja äkkäsi kapulat, upea haistelu ja loppu olikin niinkuin pitää. Tästä oli onnelllinen kun viime treeneissä ei taas onnistunu ja toi korjaus Patelta oli huippu!)
Kaket: 7.5 (tässä kohden vireet oli jo katossa ja hirveää roiskintaa, tassuttelua ja tepsuttelua... Onneksi ei hirveästi edennyt, mutta tarpeeksi kuiten.)
Hyppynouto: 0 (kiersi esteen mennessä!!!!!! En vieläkään voi uskoa sitä. Tosin paluussa Paten olemus oli todella löysä, että taisi itsekkin hoksata että nyt ei menny ihan niinkuin piti... En älynny edes pysäyttää kun suu loksahti vain auki!)
Kokonaisvuikutus 10 (Tuomari kommentoi että harvinainen pistemäärä voittajassa ;) )

Pisteitä 253 ja siis 2.tulos. Jäi 3 pistettä vaille ykkösestä. Voittaja saikin taas 3p yli rajan. =D Onnea heille ykkösestä!!!

Tuomaria harmitti todella tuo kakkostulos. Sanoi vielä palkintojen jaossa että oli ansainnut ykkösen kun oli niin hyvä. Oli myös yllättyny Paten tasaisesta työskentelystä kun kuuli että on entinen IPO koira. Ei kuulema yleensä ole näin hienoja. Mutta kyllä tuota virettä tai sen laskemista on työstetty ja PALJON! Ja paljon on vielä tekemistä...

Kisakamun mietteet koko härdellistä illalla kiteyttää kuinka vakavista asioista on taas kyse. ;D Nyt jo osaa nauttia suorituksen onnistumisista eikä niin harmittele niitä mokia. Treeniä tiedossa!

Mummon kuulumiset ei ole niin mukavia. Meillä oli taas huolta ja murhetta kun Mummo päätti olla 3 jalkainen... Taisi olla taas maksa joka vihoitteli kun taas vasen etunen ihan tönkkö jäykkänä. Pari päivää täys lepoa ja mummo alkaa taas olla iskussa! Vähän mahan kanssa vielä ongelmaa, mutta sekin liikunnan lisääntyessä alkanut helpottaa. Tuo maksa kun vetää mahan ihan aina jumiin... Eilen treeneissä Mummo pääsi kävelemään kentän ympäri ja oli tulta ja tappuraa! Kovasti olisi pitänyt päästä vetää kiitolaukkaa Paten mukana. Josko ensiviikolla sitten, mutta taitaa meidän RALLYkisat jäädä nyt toiseen kertaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti