.

.

keskiviikko 27. syyskuuta 2017

TOKOa ja torkkuja

Viime viikolla olikin taas TOKOa koko elämä. 2 päivänä saatiin nauttia valmennuksista ja lauantaina käytiin taas voivottelemassa... Ehkäpä nyt viimeistä kertaa kun ne tasoitus nollat on nyt vakio kamaa. Arghhhhhh!!!!! Mutta kyllä ton malinoisin kaa on niin huisia harrastaa ja kisata.
Torstai aamu oli vähän erilainen mali leirissä kuin tankki osastolla. 😉 Pate lämmitteli lihakset iskuun aamun valmennukseen....
Samalla kun mummo päätti jäädä luvattomalle sohvalle luvattoman peiton alle torkuille. Mami ehkä vähän saattoi katsoa tilannetta läpi sormien kun mummo on nyt ollut pikku potilas hetken aikaa. Taisi maksa taas vaivata kun ensin meni vasen etunen ihan taas tän läksi eli mummo ei varsinaisesti ontunut mutta ei halunnut liikuttaa jalkaa mihinkään suuntaan. Sama homma kuin silloin kun maksa sanoi nukutuksesta poks, kun eläinlääkäri kysyi jalan liikerajoituksesta mitä meillä ei siis ole koskaan ollut. No paljon lepoa mummolle ja jalka alkoi jo toimia hyvin, mutta tietysti sitten ystävämme hiiva tuli sit kylään vasempaan korvaa. Huokaus... Korva tuntuu olevan todella kipeä mutta onneksi kotoa löytyi tipat jo valmiiksi niin sai heti apua ongelmaan.
Tietysti piti ottaa myös valmennusselfie koko porukan kanssa. Mummoa ei nyt poset paljon huvita! =D Postari nyt aina käyttää mahdollisuuden pussata mamia.

Pakko laittaa myös kuvaa vaativasta mummokoirasta. Sohvalla on selvästi jotain ylimääräistä. ;P
Aamulenkit on taas olleet niin huippuja. Vaikka Mummolla korva vaivannu on Mummo ihan itse päättänyt että luontopolulle on päästävä hengaileen. Ihana kaksikko kivellä. aina hymyilyttää kuinka hyviä noi on jo tässä posettamisessa. Heti kun menin kiven viereen ja aloin sohia käsillä oli molemmat jo asennossa kivellä. Ei siis enää tarvii ku kävellä kohteeseen niin mallit on iskussa!
Samaa tahtia kotia kohden.
Ja ne kisatulokset loppuun. Tuomarina oli Minna Mäki-Asiala.

Paikkis: 8 (tarvi 2 käskyä maahan ku kontakti oli taas jumissa)
Seuraa: 8 (liian tiivis ei muuta vikaa. Tuomari tykkäsi, mutta sanoi ettei sääntöjen puitteissa voi parempaa antaa)
L: 10 (kerrankin suorat pysähdykset!!!! Ja ei niin tiivis seuruu ja tuomari sanoi että tässä se ei niin haitannut kun teki annetut tehtävät just eikä melkein)
Luoksetulo: 8,5 (valui.... Nyt oon vaihtanut käsimerkkiin, mutta kisoissa käytin vielä suullista.)
Ruutu: 0 (ruutu oli kaikilla hukassa. Täytyy ostaa erivärisiä nauhoja. Pun ruutunauha, pun tötteröt ei sytyttäny malinoisin lamppua vaan ruutu tehtiin hienosti valkoisten kehänauhojen kuolmaukseen...)
Ohjattu: 9,5 (Nyt en muista mistä tuo puolikas lähti...)
Tunnari:9,5 (pientä kauneus virhettä, mutta hieno!)
Kaukot: 7,5 (viimeisen 3 vaihdon aikana eteni vajaa puoli koiranmittaa)
Metalli: 9 (Vähän tuli ääntä lähdössä)
Kokonaisvaikutus 10 (Hyvää yhteistyötä)

247,5 pistettä 2 tulos ja sijoitus 1/3


Nyt jää kisat tauolle ja alan paketoimaan tuon EVLn pakettiin... Noooo... jos kisahammasta alkaa kutkuttaa saattaahan se olla että joutuu jotkut kehät pyörähtää. ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti