.

.

perjantai 12. tammikuuta 2018

Vuoden ekat poset

Vuodenvaihteen säät on ollu vähän 1x2 eikä koskaan tiedä millaiseen keliin aamulla herää lenkille. Kököllä kelillä on metsä se paikka mihin mennä, kun maisemat on ainakin upeita jos keli ei hemmottelekaan. Tosin nyt kun tuo jää kestää pitää nauttia avarasta ja km rajattomasta lenkkeilymaastoista. Sillä en malttanut olla julkaisematta ensin jääkuvia ku oon niin happy että sinne taas pääsee!

Mummo päätti sitten vetää nää ekat kuvaukset ammattilaisen ottein purkkiin. Materiaalia tuli enemmän kuin riittävästi. =D Postimiehellä oli vain huoli missä keppi, ettei siinä sitten paljoa ilmettä ehtinyt vaihdella. Ekana kunnon kieliakrobatiaa.

The muumio ilme kielellä.

Pikku irvistys, että seuralaista ihan hirvittää.

Ja sitten se the pose. Kerrassaan upeaa.

Mummo on viimein napannut joululahjansa käyttöön. Jostain syystä on Mummo löytänyt myös ton divaanin käyttöön. Se kun on koirien mielestä ihan  P***A. Siis oikeasti ja tosissaan on mami moisen ihmisten varavuodesysteemin laittanut meille... Se on kova, kolkko ja siinä ei ole edes käsi-ja selkänojaa mihin tukea kroppaa ja päätä. Jäätävän huonoa henkilökuntaa! T. Kaino ja Postimies

Postimies ei aina voi mitää sisäiselle puudelilleen... Tää on MUN sohvalla oleva jalkatyynypossu. Pate ei vain voi ymmärtää miksi kaikki ei voi vain jakaa lelujaan muiden kanssa. Ihan hyvin Postari voi possua kanniskella pitkin taloa ja muutenkin pitää hyvänä. Vielä koitan vähän taistella vastaan, mutta ehkä mun pitää vain taipua painostuksen alla ja luovuttaa.

Keskustelu on välillä hyvinkin rajua. =D
Noooooo... Mummon kanssa käydään keskustelua tästä sohva kysymyksestä... Ja kyllä, olen jo luovuttanut enkä siis osta uusia sohvia vielä hetkeen. Ennen meillä ei koirilla ole ollut mitään asiaa ihmisten sohville, mutta nyt tästä on näiden vanhojen sohvien kohdalla vähän lipsuttu silloin ja tällöin eli joka hetki. Vieläkään Kaino ei sinne omin luvin mene, mutta jos mami on mummokin, eikä todellakaan lähde pois kun minä nousen. Mutta ei tästä läheisyydestä pysty enää niin kauaa nauttimaan, joten nyt otetaan kaikki ilo irti. PS. Sohvalla on joskus mummoille lipsahtanut myös vähän hedelmä herkkujakin...Ooooopssss...Mutta ehkä 10 vuotiaalle bullmastiffille voi jo opettaa muutaman huonon tavankin.

Tässä meidän uusi vuosi. 3 Puumaa sohvalla. ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti