.

.

sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Mallihommia ja ihan vaan köllöttelyäMeillä on koirien kanssa ollut jännät viikot tai oikeammin viikonloput. Viime viikonloppu ja vähän tämäkin on mennyt huippumallia leikkiessä. Me saatiin kylään ihan oikea kuvaaja niinkin kaukaa kuin Kreikasta joten nyt on meidän elämää ikuistettu oikein urakalla... Mami ei ehkä ole ihan niin innoissaan niistä toppaa päällä ilman meikkiä lenkillä kuvista, kuin niistä missä tukka ja meikit on iskussa. Onneksi edes 2/3 meidän perheestä on aina pyhäturkit päällä, joten ainakn niiltä osin kuvat ovat primaa. Nyt vaan jännätään  milloin me saadaa edes maistiaisia kuvista... Joten niitä odotellessa mennään ihan mamin ottamilla kännykkä räpsyillä. 

Ei sillä toissa viikolla oli niin upea valo lenkillä etä oli ihan pakko napata edes muutama kuva. Tuo ensimmäinen kuva on kuin studiossa otettu ja koirat liimattu maiseman päälle, mutta ihan on real thing ilman mitään filttereitä yms. Joskus meitä amatöörejäkin onnistaa! ;)

Aina ei onnista niinkään hyvin... ihan kiva kuva se tämäkin on. =D

Lisää posetusta. On ne komeita mötkylöitä fifivaljaineen. ;P Kaverit välillä naureskelee meidän puudlivaljaille, mut noi on kyl just passelit.

Amattilaiset asialla taas.

Tosin mummo tuppaa aina välillä vähän viihdyttää itseään kesken mallihommien.


Kun on ollut vapaata ja vieraita talossa ollaan tehty todella pitkiä lenkkejä ja reissattu vähän siellä täällä. Kotiin kun on päästy on mummo ottanut hommat rennosti.

Osaa se Postimieskin. Mamin kainalokaveri ja pusupoika.

Ja vähän asiaakin misseilyn lomaan. Me palattiin takaisin Lemmikkiin, vaikkakin meillä on Raijaa edelleen iso ikävä! Mutta hyvin se Riitta-Liisakin osasi meille rokotukset tuikata ja samalla kehui kuinka Postimies on varmasti upein malinois tässä kaupungissa. ;D Onneksi muissa asioissa ei ole tarvinnut nyt lääkäriä. Kainokin toipui loistavasti normi iskuun heti näyttelyn jälkeen. =D Mummo ei vain halunnut reissuun... ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti