.

.

sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Sievin TOKOt

Me lähdettiin Postimiehen kanssa etsimään niitä meidän kisavireitä tällä kertaa Sieviin. No melkein ne löytyvätkin!!!!

Ekana oli paikkis (9 ja 7) ja taas Pate paineistui naapurin voimakkaasta kaksoiskäskystä ja tippui toisella maahan. Hitto en tiedä mitä tekisin kun tätä ei tapahdu treeneissä vaikka kuinka painokkaasti naapuri komentaisi... Viimeksi saatiin kaverin koiralle tuo ongelma kun oli vain häiriökoirana vieressä ja Postimies vain napotti istuen. No siitä noi pistemenetykset. Istumisen menetykset olikin sitten pieni levottomuus oli maiskutellut huulia ja pyöritellyt päätä.

Ekana oli hyppy-kierto-hässäkkä (9) ja siitä me suoriuduttiin loistavasti. Vähän epäilin kun pälyili sinne tänne, mutta hieno suoritus.
Seuraavana seuraaminen (8) joka oli perus Patea, kiihtyvää poikittamista. Huokaus.
Siitä sitten tunnariin (8) Ja vähän kapulat lenteli, mutta oma tuli.
ja setti päättyi ruutuun (9) josta olin WAUUUUUUU! 2 viikkoa sitten täysin uudelleen uudella tekniikalla ja käskyllä tehty eteenmeno toimi kuin unelma!!! Mä olin niin onnellinen. Nyt tosiaan tehdään kosketusalustalla ja opetan Paten tulemaan nokakkain 10m päähän. Tää lähti kun aloin opettamaan korjauskäskyä jos sattuu ajautuu alueen ulkopuolelle, mutta nyt se on siis koko liike.

Toiseen erään lähdin vähän henkseleitä paukutellen ja se kostautu. Vireet katossa ja homma meni sähläksi.
Ekana oli ohajttu(5) jossa hillitön piipaus liikkeen alussa, tuo rosvo VARASTI lähdön ja vielä suoraan kapuloille joten jouduin pysäyttämään ja käskyttään merkille uudelleen. Loppu sujui sitten mallikkaasti.
Ztassa (6.5) taas tuttu never heard istu... Ei siis istuttu. Hitto tää ei kans tuu treeneissä esiin juurikaan koskaan ja just olin valmennuksessa missä tätä hinkattiin paremmalle fiilikselle ja ei ainoatakaan virhettä koko treenissä!
Siitä luoksetuloon (7.5) Missä epätaisiet vauhdit. Topit ok.
Mutta viimeiset kaukot (9) olikin sitten se kirsikka. Liikkurin mokan takia kaikki tekivät seiso-istu-maahan kaksikertaa putkeen ja juuri tuo istu-maahan on meillä se pahin jossa Pate saattaa tulla jopa puoli koiranmittaa eteenpäin. Mitä vielä, tuo 1 piste lähti kun oli heiluttanut toista etujalkaa jossain vaihdossa. Muuten tekniikka oli täydellinen!!!!! Mä olin niin onnellinen.

Tulos siis 252,5 pistettä ja kakkostulos ja luokka voitto! Ihan vain mainintana ettei se ykköstulos jäänyt kauas kun raja on 256 pistettä. Kunhan saadaa paketti kasaan ei se enää ole niin kaukainen haave. Tuomarina oli Tiina Laakko, joka kehui kullä koiraa, mutta sanoi monen pistemenetyksen takana olleen se piipaus ja levottomuus.


Toisesta katvajalasta Mummokoiraan jonka orastava taantuma vain pahenee... PRKL mä teen kintaat tuosta joku päivä. Viime yönä jäi unet haaveeksi kun muumo päätti ettei pihakle kannata pissata kun voi yhtähyvin tehdä sisälle! Siis WTF??!! Just kun olin nukahtamassa herään kauheaan pyörintään alakerrassa ja just kun pääsin sen "mitä V***A" huudon kanssa alakerataan oli siellä jo kauhea lammikko ja tassuteltu siine tänne pitkin huonetta. Haju oli sanoin kuvaamaton ja nyt sitten odotan isää saapuvaksi että saadaa vaatekaappi siirrettyä. No jos tässä ei olisi tarpeeksi yhdelle yölle niin kun sain siivottua sotkut (ja juurikin olin illalla mopannut koirien huoneet muutenkin) ja vein roskapussia roskiin halusi mummo tulla mukana porteista. Ajattelin että tulkoon jos tuo piha ei nyt taas kelpaa niinkuin ei kelvannut pentunakaan. Sinne se sitten kirmasi puskat ryskyen eikä millään ilveellä takaisin! Siis tuo koira päätti karata ekaa kertaa melkein 11 vuotiaana. No eikun sisälle hakemaan kengät jalkaan ja takkia yöpuvun päälle, niin ja se taskulamppu että näkee. Mietin tosin jo että menen takaisin nukkumaan ja jätän portin auki että tulee j os on tullakseen, mutta enhän minä voinut. Kauas ei ollut mummo päätynyt vain istui takaportilla sen näköisenä että mikä tässä henkilökunnalla kestää kun ei porttia avata. Ilmeisesti jo peppukin oli jäässä ja haluttiin sisällle lämpimään. Sisällä mummo olikin taas sitä mieltä, että kun ollaan köyty iltapissillä onkin iltaherkun aika! Oikeasti... No ei ollut!

Mutta ennenkuin mun verenpaine nousee liikaa tälle iltaa niin pieni katsaus säihin. Nyt ollaan saatu viikon sisään saatu nauttia pakkasista (-6astetta).
Kauniista ja aurinkoisesta syyspäivästä.
 Tässä mummon liikkeitä tuolta reissulta


Sekä RÄNTÄsateesta! YÖK.

ja loppuun perus sekoilut. =D

2 kommenttia:

  1. Kyllä on ilo nähdä noin vetreä bullmastiffi mummukka. ihana kaino <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mummo on vielä kovastikin iskussa. Tietysti tässä jo päivä kerrallaan mennään. Olen viimein päättänyt päästää Kainon eläkkeelle ja nauttimaan rennosta elämästä. Tietysti kun mummo rakastaa treenailla käydään syömässä juustoja silloin tällöin mutta kisoihin ei enää tarvii lähteä. =D

      Poista