.

.

lauantai 26. kesäkuuta 2010

Juhannusaaton touhuja

Aatto vietettiin meillä sit ihan kotona. Onneksi ilma oli mitä mahtavin, joten pihalla olo maistui meille kaikille. Kehystin jopa valokuvia puutarhapöydällä... Tosin oli haastavaa pitää kaikenmoiset tomut poissa kuvan ja lasin välistä = ) Saatiin vihdoin tilattua ihan paperikuvia koirista, jotka nyt sitten koristaa meidän "rappukäytävää". On kyllä huikeeta nykyään nähdä ihan oikeita kuvia. Tuntui et ne näyttikin paremmalta!

Mutta tässä koirien pihatouhut... Neksu tietty köllötteli arvokkaana nurtsilla...

...mutta mutta.... tässä sitten se totuus... kuva ei ole ehkä siitä tarkimmasta päästä, mutta välittää fiiliksen! Pihalla siis kaksi narttua hivenen sekaisin.

Kun mummin kanssa päästiin leikin makuun, piti sitä sitten ihan kysyäkin mukaan. Ei muuta kuin pylly pystyyn!
No jos mummi ei aina ala niin oneksi on iski-mies! Sitä voi aina kiusata... Tosin nykyään siitä saa kauhean metelin aikaiseksi, ihmiset kun ei suvaitse moista....

Paukku kuntoutuu pikkuhiljaa. Ruoka alkaa jo välillä maistuakin, tosin siinä kyllä vielä nirppaillaan oikein urakalla. Alkaa olla melko gurmeeta herralla, kun iltaisin paistelen lihasta kaikenmoisia pihvejä yms. Myös nappulat maistuu, mutta täytyy olla erimerkkiä eri aikoina. HUOH!!!!! Kuten kuvasta näkyy saisi pari kiloa tulla takaisin!Mutta tässä sitten teille kaikille! = )


Loppuun pieni mainos. Kaino on super herkkä hyttysenpistoille ja saa armottomia paukamoita, jotka saattavat jopa tulehtua. Patteihin on kokeiltu jos mitä koti- että lääkärikonsteja, mutta viime kesänä löysin tän tuotteen (itse asiassa kuulema tullu vasta viimekesänä markkinoille). Täytyy sanoa et ainoa mikä TOIMII! Olin jo ihan unohtanu tuubin olemassa olon kun patit taas tuli ja tietty ekaksi lääkäriin. No niistä tököteistä ei ollu iloa. Mietin, et joku oli viimeksi joka tepsi ja kaappeja siivotessa löysin tän. Mikä riemu!!! Auttaa kutinaan ja poistaa tulehdusta, lisäksi yrttinen haju hätyyttää myös hyttysiä. Hevospuolelta kuullut myös paljon hyvää. Ainoa miinus, et on aika hintavaa ja isompia pulloja ei ole.... = (

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti