.

.

maanantai 14. kesäkuuta 2010

Näytelmiä ja hiekkaa

Sunnuntai kului meidän perheellä Muhoksella näyttelyissä. Mukana oli tytöt, Paukku jäi kotimieheksi. Illalla käytiin taas montuilla rentoutumassa koko porukan voimin.

Tässä päivän super-tytöt voiton juhlissa:


Ja sitten kehään... Meidän poppoolla meni super hienosti. Kaino oli ROP ja Neksu ROP-VET ja PN2. Muutoin kehässä jaettiin EHta. Tuomari kovasti tykkäsi meidän Mupon elävyydestä... Taas teipit vaan lenteli, kun paketti rakoili = ) Itse rotu kehästä ei tähän hätään ole kuvia, mutta ryhmä kehästä pari. Mummi jäi ryhmissä kotiin lepäämään, kun päivä oli aikas kuuma. Ryhmässä ei sijoitusta nyt tullut, mutta täytyy mainita vaikka kyseessä oli ryhmänäyttely oli ryppi kehä komeaa katseltavaa. Aivan älyttömän upeita koiria!!!!

Tässä siis päivän ROP poset:
Tässä taas päivän toinen onnistuja. Tosin jo vapaalla...

Ja tottahan Mummin päivän kruunaa pienet Mupon pyöritykset! ; )
Todistettavasti oli iskimieskin mukana... Tahtoo jäädä vain tyttärensä alle aina.... = )Loppuun vielä molempien tyttöjen arvostelut:

Kaino: excellent type. good size, good bones. Good head with correct expression. Good in skull. Should be better proportions of skull & muzzle. Good stop. A little too much marked cheek. Good neck. Typical topline. Good forechest & chest. Excellent temperament & movement

Neksu: Corret type. Middle-boned. For age good head. Good topline. A little straight angulations in front, correct back. Good condition in age. Typical movement.

Tuomarina oli Inese Pablaka

Loppuun vielä maininta, että isoveikka Otto oli ollut omissa näytelmissä myöskin ROP! = ) Siitä lisää lisbethin sivuilta.

3 kommenttia:

 1. Onnittelut tyttöjen hienoista suorituksista!!

  VastaaPoista
 2. onnea taas hienoista tuloksista ! mummo olis napannu taas sertin jos sellaisen olis voinu vielä vastaanottaa :)
  tätä lausetta en arvostelussa kyllä ymmärrä olleskaan "should be better proportions of skull & muzzle." minusta ne teidän suhteet on ihan kunnossa :):)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia onnitteluista!

  Kuulin että tuomari on aika tiukkis juuri päästä... Mutta onneksi meidän irvistys hymy ei pistäny tuomarilla silmään = ) = )

  VastaaPoista