.

.

sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Treeniä, treeniä, treeniä...

Nyt tietty kauhea tsemppi päällä heinäkuuta ajatellen... Aamu aloitettiin treenin merkeissä. Vuorossa oli luoksetulon vipa pätkää, seuraamisen käännökset, jättävävä maahan ja luoksetulon toppi.

Kaino oli hyvässä vireessä. Luoksetulossa saatiin vauhtia siilillä. Matkaa oli alle 10m ja lähtö seisten. Käskyn jälkeen heti siili lentää seläntaakse. Toistoja 5 ja lopussa vauhti alkoikin nopeutua. Tosin alkuun aina ravattiin pari askelta.
Käännöksissä otin 4 metrinneliön. 1 kierros molempiin suuntiin. Tästä ei isompia kommentteja, hyvin meni.
Maahanmenot oli alkuun hitaita, mutta sit otettiin vipat ihan leikkinä ja vauhtia tuli! = ) Sora vaan pöllysi kun kontattiin molemmat. Toistoja 4 + 4.
Toppi tehtiin kierron kautta. Tarkoitus oli kiertää valotolppaa, mutta kainosta oli kivempi kiertää isoa rautaista kenttälanaa... Hienosti neiti asetti askeleensa lanan väleihin. Hieman mamia kyllä pelotti... otettiin 1x pelkkä kierto, 1x toppi ja 1x kierto. Vauhti pysyi hyvänä.
Sitten olikin loppiksen vuoro = )

Seuraavaksi ohjelmassa oli tunnin metsälenkki, jossa maminkin piti juosta. Kainolla oli taas virtaa tykisti, joten puskat kahisi ja muta lensi ojissa!!! = ) Pääsimme kotiinkin suhkoht kuivana, kun vesisade alkoi juuri kun pääsimme autolle, pientä ripistelyä kun ei lasketa! Tai Kaino ehkä olisikin kaivannut suihkua, sen verta mutaa oli jäänyt lenkiltä muistoksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti